WIE IS BEER FIETSEN

GESCHIEDENIS
Sinds 2003 

Chris Beer is eind 2003 begonnen met deze prachtige zaak zoals deze nu te vinden is op de Weimarstraat. Uit liefde en passie voor de fiets is hij begonnen vanuit huis, al snel is hij verhuisd naar De Grote Pyr. De populariteit van de bakfiets was ongekent, al snel worden er meer dan 90 stuks verkocht waardoor De Grote Pyr al te klein werd. Samen met Ad Borsboom is Chris verder gegaan op de Weimarstraat 31.

ONZE FOCUS
Prijs, Kwaliteit, Uniek

Bij veel fietsen die wij leveren heeft de klant zelf de mogelijkheid de fiets aan te kleden naar eigen wens. Wij zullen u hierbij helpen, door goed te luisteren naar wat uw eisen en wensen zijn van de fiets. Zo kunnen wij uw "unieke" fiets leveren. Uiteraard met het oogpunt op een goede prijs kwaliteit verhouding. 

SERVICE STAAT VOOROP
Goed Advies en Goede Werkplaats

Naast het helpen met de keuze voor nieuwe fietsen, repareren wij aan de lopende band ook de wat oudere fietsen. Staat het zadel en of stuur niet goed helpen wij graag u direct verder, worden de reparatie ingewikkelder dan spreken we graag een datum af wanneer we aan de fiets gaan sleutelen. 

top
Vakman in Den Haag en verre omstreken, van alle soorten fietsen, sinds 2003   |   ©2020 Beer Fietsen