Beer Fietsen | Service & Kwaliteit

Service & Kwaliteit

VAKMENSEN
In de werkplaat zijn onze ervaren fietstechnicus dagelijks bezig met het repareren van verschillende fietsen. Deze vakmensen zijn erg gedreven in het vak en hebben service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Ons streven is dan ook dat alle klanten weer met een goed gevoel naar buiten lopen met hun gerepareerde fiets.

PLANNING
Wij werken met een planning en dat is ook wel nodig. Vaak hebben we niet direct plek voor onderhoudsbeurten of andere grote klussen. Maar door deze klussen in te plannen in de nabije toekomst proberen ruimte vrij te houden voor de spoedgevallen, zodat als de fiets het niet meer doet we u zo snelmogelijk kunnen helpen. 

LEENFIETS
We hebben een kleine vloot aan leenfietsen ter beschikking, het betreft simple fietsen maar daarmee kan u wel nog van a naar b. Met een kleine dagvergoeding te werken kunnen wij deze voor u beschikbaar stellen. 

OPHAALSERVICE
Bent u niet in de gelegenheid om de fiets af te geven in de winkel dan kan u gebruik maken van onze ophaalservice. Tegen een kleine vergoeding kan uw fiets worden opgehaald op een specifieke locatie. Hierbij maken wij gebruik van een Koerierdienst. Wilt u ook nog dat de fiets terug bezorgd wordt dan kan dat uiteraard ook. Wilt u gebruik maken van deze dienst belt u ons dan voor de mogelijkheden. 

MATERIALEN
Doormiddel van duurzame materialen en gereedschappen proberen wij de fietsen te maken met hoge kwaliteit zodat de fiets er voorlopig tegen aan kan. Omdat we aangesloten zijn met de Bovag hebt u op elke reparatie dan ook 3 maanden garantie op de gerepareerde ervangen onderdelen. 

BOVAG
Wij zijn al jaren aangesloten bij de Bovag, "HET" keurmerk van deze mobiliteits branche. Voor u als consument betekend dit dat wij aan de hoge en strenge kwaliteitseisen van Bovag voldoen. 

REVIEWS

BEER FIETSEN

Dé fietsspecialist voor Den Haag en wijde omstreken.
Wij zijn experts op het gebied van bakfietsen, transportfietsen, ouder-kind-tandems, stadsfietsen, toerfietsen, elektrische (bak-) fietsen, kinderfietsen en aangepaste fietsen.

OPENINGSTIJDEN

di t/m vrij 08:30 tot 17:30
za 09:00 tot 16:00
zo en ma gesloten


ADRES

Weimarstraat 31, 2562 GP Den Haag

NIEUWSBRIEF
top
Vakman in Den Haag en verre omstreken, van alle soorten fietsen, sinds 2003   |   ©2020 Beer Fietsen