Beer Fietsen | Reparatie

Overige reparaties

SPOEDKLUS
Een lekke band is natuurlijk altijd vervelend, hierdoor bent u ineens aangewezen op de benewagen. Hiervoor proberen wij altijd wat ruimte vrij te houden zodat we u op korte termijn kunnen helpen. Het is vaak moeilijk om door de telefoon te zien wat precies het probleem is. Rijdt de fiets helemaal niet meer of heeft u vervelend geluid, rij/stop dan bij de winkel zodat u weer veilig en snel op de weg zit.  

KLEINE WERKZAAMHEDEN
Dit is altijd een lastige categorie, wat is nou een klein klusje en wat vraagt veel tijd. Zo kan een afgelopen ketting ineens het vervangen van worden en is het dus geen klein klusje meer. Als u met de fiets in de winkel bent kunnen we dit vaak van te voren zien. 

SPECIFIEKE OPDRACHT
Soms komen bij specifieke opdrachten ook andere werkzaamheden naar boven, of is de rest van de fiets in zo'n slechte staat dat het specifieke opdracht erg kostbaar is tenopzichte van de rest van de fiets. Dit proberen wij van te voren te ontdekken maar wordt natuurlijk niet altijd van te voren gezien. Graag maken wij een prijs afspraak zodat de monteur een stukje vrijheid heeft om te kunnen sleutelen, maar dat we u ook tijdig kunnen laten weten als er toch onvoorziene kosten worden gemaakt. 

SCHADE
Het kan weleens gebeuren dat u schade hebt aan de fiets, deze zou voor een verzekering begroot moeten worden. Hiervoor kunt u ook bij ons terecht. Heeft u een casco verzekering via ons lopen dan regelen we ook de afhandeling met de verzekeraar. Het is altijd aan u of u de fiets laat maken of niet. 

MERKEN
We repareren zo goed als alle merken. In enkele gevallen kan het zo zijn dat er unieke onderdelen op fietsen zitten die wij niet bij onze leveranciers kunnen bestellen. Mocht u hierover twijfelen rij dan met de fiets langs zodat we kunnen zien of alles gaat lukken. 

AFSPRAAK
Ook voor deze overige reparatie's maken we graag een afspraak. Dat kan via het afspraakformulier, telefonisch of in de winkel. Als u met de fiets naar de winkel komt dan kunnen we vaak de reparatie beter inplannen omdat we dan ook de fiets gezien hebben. 

REVIEWS

BEER FIETSEN

Dé fietsspecialist voor Den Haag en wijde omstreken.
Wij zijn experts op het gebied van bakfietsen, transportfietsen, ouder-kind-tandems, stadsfietsen, toerfietsen, elektrische (bak-) fietsen, kinderfietsen en aangepaste fietsen.

OPENINGSTIJDEN

di t/m vrij 08:30 tot 17:30
za 09:00 tot 16:00
zo en ma gesloten


ADRES

Weimarstraat 31, 2562 GP Den Haag

NIEUWSBRIEF
top
Vakman in Den Haag en verre omstreken, van alle soorten fietsen, sinds 2003   |   ©2020 Beer Fietsen