Beer Fietsen | Werkplaats

WERKPLAATS

Nieuwe Fiets
De werkplaats is er niet alleen voor reparatie, maar ook om uw nieuwe fiets veilig rijklaar te maken. De fietsen worden dan ook zorgvuldig gereed gemaakt en elk schroefje en boutje wordt nog eens gecontroleerd voordat de fiets meegegeven wordt. 

Reparatie
Wij sleutelen met plezier dagelijks aan vrijwel alle soorten (E)-fietsen. We hebben ervaring met de nieuwste technieken en materialen. Iedere fiets is welkom en wordt met de groots mogelijke zorg naar uw wensen gerepareerd. 

HALEN & BRENGEN
Mocht u niet in de gelegenheid zijn om zelf de fiets te halen of te brengen dan kunnen wij gebruik maken van een koerierdienst. Mocht u hier gebruik van willen maken neem dan gelieve telefonisch contact met ons op. 

Onderhoud
Elke (E)-fiets heeft onderhoud nodig. Wij adviseren om uw (E)-fiets met regelmaat een onderhousbeurt te geven. Zo blijft u langer, veiliger en comfortabeler fietsen en voldoet u ook aan de garantie voorwaarden van de fabrikant van uw fiets. Onderhouden van de fiets vinden wij daarom erg belangrijk en hierdoor is de werkplaats een belangrijk onderdeel van ons bedrijf. 

Elke FIets
Onderhoud of reparatie kunnen we uitvoeren op elke (E)-fiets (enkele uitzonderingen), dus ook als deze niet gekocht is bij Beer Fietsen. 

OMBOUW
Naast onderhoud en reparaties bestaat bij ons de mogelijkheid om uw bestaande (bak)-fiets om te laten bouwen naar een elektische aangedreven fiets. Klik hier voor meer informatie.

Werkwijze
Graag verzoeken wij u om een afspraak met ons te maken, dit kan in de winkel, telefonisch, of via ons afspraak formulier. In de meeste gevallen zijn de reparaties en onderhoudsbeurten op de afgesproken dag weer gereed. Heeft u een spoedgeval (bijv. lekke band) kunnen wij dit meestal op korte termijn voor u oplossen. Meld u zich dan met de fiets in de winkel. (Graag bakfietsen buiten parkeren en mits nodig op verzoek naar binnen rijden) 

Prijsafspraak
We werken het liefst met een prijsafspraak. Vooraf aan een reparatie/onderhoudsbeurt spreken wij graag een prijs af. Blijven de kosten onder het afgesproken bedrag dan kan de monteur lekker doorwerken en de reparatie uitvoeren. Komen we boven het afgesproken bedrag (door onvoorziende werkzaamheden) dan nemen we contact met u op om te overleggen. Zo komen u en wij niet voor verassingen te staan. 

BEER FIETSEN

Dé fietsspecialist voor Den Haag en wijde omstreken.
Wij zijn experts op het gebied van bakfietsen, transportfietsen, ouder-kind-tandems, stadsfietsen, toerfietsen, elektrische (bak-) fietsen, kinderfietsen en aangepaste fietsen.

OPENINGSTIJDEN

di t/m vrij 08:30 tot 17:30
za 09:00 tot 16:00
zo en ma gesloten


ADRES

Weimarstraat 31, 2562 GP Den Haag

NIEUWSBRIEF
top
Vakman in Den Haag en verre omstreken, van alle soorten fietsen, sinds 2003   |   ©2020 Beer Fietsen