Vakman in Den Haag en verre omstreken, van alle soorten fietsen

Werkplaats
Onderhoud

Onderhoud heeft elke fiets en E-bike nodig .Daarom is de werkplaats een belangrijk onderdeel van ons bedrijf. U bent welkom voor vakkundig onderhoud aan alle merken fietsen. Dus ook al heeft u uw fiets niet bij Beer Fietsen gekocht,wij onderhouden hem graag voor u Wij adviseren om uw fiets regelmatig een onderhoudsbeurt te geven .Zo blijft u langer, veiliger en comfortabeler fietsen en voldoet u ook aan de garantie voorwaarden van de fabrikant van uw fiets.


Reparaties

Wij repareren alle soorten fietsen en E-bikes en hebben ervaring met de nieuwste technieken en materialen.Iedere fiets is welkom en wordt met de groots mogelijke zorg naar uw wensen gerepareerd.


Werkwijze

Wij werken bij voorkeur op afspraak. U kunt dat in de winkel, telefonisch of per E-mail een afspraak maken (formulier website eventueel) Wij maken altijd een duidelijke prijsopgave vooraf en in de meeste gevallen zijn de reparaties en onderhoudsbeurten binnen 1 dag gereed.Voor spoedgevallen kunt u zonder afspraak, in veel gevallen kunnen wij u direct van dienst zijn.

Indien u uw fiets niet kunt missen hebben wij vervangende fietsen welke tegen een dagvergoeding van € 2,00 beschikbaar zijn.

Als het voor u niet mogelijk is de fiets zelf te brengen kunt u gebruik maken van de haal en breng service . Neem bij voorkeur telefonisch tact met ons op voor een prijsopgave en een afspraak.


E-bike werkplaats

Door de toenemende populariteit van de E-bike is er een groeiende behoefte aan onderhoud en reparatie capaciteit ontstaan. Wij hebben om hieraan te voldoen een aparte E-bike werkplaats ingericht. Hier kunnen onder dezelfde werkwijze voor wat betreft planning, prijsopgave vooraf, leen fietsen en haal en breng service E-bikes van bijna alle merken gerepareerd en onderhouden worden.

Ook voor E-bike onderhoudsbeurten en reparaties zijn in de meeste binnen 1 dag gereed.

Naast onderhoud en reparaties bestaat bij ons de mogelijkheid om bestaande fietsen en bakfietsen om te bouwen naar E-bike. Wij maken hierbij gebruik van zgn conversiekits van  de merken V-fiets en BionX. 

Vaak zijn de kosten van ombouw lager dan een nieuwe E-bike maar vooral de mogelijkheden om aan de individuele wensen van berijder te voldoen zijn veel groter. U bent van harte welkom in de winkel of neem contact met ons op voor een prijsopgave en de mogelijkheden van deze conversiekits.