Beer Fietsen |

Reparatieformulier

Afspraak

Wij werken graag op afspraak, voor vooral de grote klussen als onderhoudsbeurten. Heeft u een spoed geval (rijdt de fiets niet meer), dan raden wij aan om in de winkel langs te gaan met de fiets of telefonisch te overleggen.

Wij geven de voorkeur aan onze eigen merken, mocht u een ander merk hebben dan in onze collectie voorkomt kan het zijn dat we u niet kunnen helpen. Onze werkplaats is druk bezet, soms duurt het een paar dagen voor wij kunnen reageren. 

Formulier

Omschrijft u de fiets en het "probleem" van de fiets zo goed mogelijk, hierdoor kunnen wij het beste kijken wanneer de fiets in de planning kan worden gezet. Zodra wij de aanvraag binnen hebben proberen wij u zo snel mogelijk te antwoorden. 

OPHAalservice

Binnen Den Haag-Voorburg-Rijswijk bieden wij een ophaal service aan voor 50,- per rit. De fiets kan dan bij u thuis worden opgehaald. 

Buiten de regio binnen een straal van 20km is de prijs per rit 65-

Mocht u verder uit de buurt wonen dan kunnen wij op aanvraag de prijs met u doornemen. 

Wij werken met een extern vervoersbedrijf, wij zijn hierdoor afhankelijk van hun beschikbaarheid.  

Als u hier gebruik van wilt maken geef dat dan aan in het formulier. Wij nemen vooraf contact met u op om de data en tijd door te nemen voor het ophalen van de fiets. 

070 392 3718
Werkplaats@BeerFietsen.nl


REVIEWS

BEER FIETSEN

Dé fietsspecialist voor Den Haag en wijde omstreken.
Wij zijn experts op het gebied van bakfietsen, transportfietsen, ouder-kind-tandems, stadsfietsen, toerfietsen, elektrische (bak-) fietsen, kinderfietsen en aangepaste fietsen.

OPENINGSTIJDEN

di t/m vrij 08:30 tot 17:30
za 09:00 tot 16:00
zo en ma gesloten


ADRES

Weimarstraat 31, 2562 GP Den Haag

NIEUWSBRIEF
top
Vakman in Den Haag en verre omstreken, van alle soorten fietsen, sinds 2003   |   ©2020 Beer Fietsen