Beer Fietsen | Woom Bikes

Woom Bikes


LEEFTIJDEN
Deze lichtgewicht fietsen voor een goede prijs zijn gefocust op de groei van de kinderen. In het ideale zou je om de 2 jaar doorstappen naar een volgend formaat fiets zodat uw kleine op het juiste formaat fiets blijft rijden. Deze fietsen zijn geschikt voor kinderen van anderhalf jaar tot veertien jaar. 

PASSIE
De fietsen worden met passie geproduceerd en dat straalt er van of, de 6 modellen om mee te groeien zien er strak uit en ze zijn goed aan te kleden met bijvoorbeeld een spatbord, standaard of eventueel andere accessoires. Daarnaast hebben ze goed gekeken naar de anatomie van kinderen dat deze bij elk model goed aansluit. 

LEREN
Door op het juiste formaat fiets te rijden worden kinderen enthousiast en blijven de kinderen enthousiast om te fietsen. Door te beginnen op een loopfiets leert een kind al goed balans te houden, de stap om dan te gaan fietsen wordt een stuk kleiner, balans houden kunnen ze immers al. 

LICHTGEWICHT MEE GROEI FIETS

SFEERIMPRESSIE

BEER FIETSEN

Dé fietsspecialist voor Den Haag en wijde omstreken.
Wij zijn experts op het gebied van bakfietsen, transportfietsen, ouder-kind-tandems, stadsfietsen, toerfietsen, elektrische (bak-) fietsen, kinderfietsen en aangepaste fietsen.

OPENINGSTIJDEN

di t/m vrij 08:30 tot 17:30
za 09:00 tot 16:00
zo en ma gesloten


ADRES

Weimarstraat 31, 2562 GP Den Haag

NIEUWSBRIEF
top
Vakman in Den Haag en verre omstreken, van alle soorten fietsen, sinds 2003   |   ©2020 Beer Fietsen