Beer Fietsen | Velo de Ville

Velo de Ville


KWALITEIT
Voor ons zijn de kwaliteits-fietsen in het sportieve stads segment van Velo de Ville uniek en veelvoudig en blinken uit door het gebruik van kwaliteits-onderdelen en materialen. 

SAMENSTELLEN
Zelf kunnen kiezen uit een ruim kleurenpalet, wat wordt gepoedercoat in de eigen fabriek, aantal versnellingen en specifieke onderdelen om jouw kwaliteits-fiets samen te stellen. 

ERVARING
Velo de ville bouwt al meer dan 50 jaar fietsen en heeft geen fietsen op voorraad, ondanks geen voorraad weten zij toch een korte productie tijd te realiseren door een geavanceerd computersysteem. Velo de ville is een Duits merk, anders dan de naam doet vermoeden en is gevestigd in Altenberge. 

E-BIKE
Naast de ruime selectie van stadsfietsen, trekking of sportief, heb je ook uit elke categorie een E-bike versie die ook op smaak is samen te stellen. Velo de Ville maakt hierbij gebruik van het motor systeem van Bosch of Shimano Steps, afhankelijk van het start model kunt u deze dan ook met uw gekozen motor configureren. 

GOEDE PRIJS KWALITEIT

Velo de Ville SELECTIE UIT DE COLLECTIE

SFEERIMPRESSIE

BEER FIETSEN

Dé fietsspecialist voor Den Haag en wijde omstreken.
Wij zijn experts op het gebied van bakfietsen, transportfietsen, ouder-kind-tandems, stadsfietsen, toerfietsen, elektrische (bak-) fietsen, kinderfietsen en aangepaste fietsen.

OPENINGSTIJDEN

di t/m vrij 08:30 tot 17:30
za 09:00 tot 16:00
zo en ma gesloten


ADRES

Weimarstraat 31, 2562 GP Den Haag

NIEUWSBRIEF
top
Vakman in Den Haag en verre omstreken, van alle soorten fietsen, sinds 2003   |   ©2020 Beer Fietsen