Beer Fietsen | Urban Arrow

Urban Arrow


Nu op Vooraad
Bij aanschaf van een nieuwe Urban Arrow nu één jaar gratis all risk verzekering met pechhulp ter waarde van €350,- !

Modern
Deze mooie bakfiets is erg modern door de vormgeving en doordat deze goed doordacht is. De voorkant van deze fiets kan namelijk verwisseld worden waardoor de fiets goed is voor het vervoeren van de familie maar er kan ook een cargo/zakelijke fiets van gemaakt worden. 

FAMILIE
De Family long en short zijn de familie bakfietsen van Urban Arrow. In de bak long is er ruimte tot 3 kinderen en op de bagagdrager kan nog een 4de worden vervoerd. Met de Shorty kunt u makkelijk de kleine meenemen en de fiets wellicht binnen stallen doordat deze aanzienlijk korter is. 

ZAKELIJK
De fiets is ook geschikt voor de zakelijke markt, met de verschillende cargo mogelijkheden zoals de flightcase of de tender, kunt u de bakfiets op verschillende bedrijfstoepassingen gebruiken. 

POPULAIR
Door de uitstraling en vormgeving is de fiets erg populair op het moment, de zwarte en de witte Urban Arrow fietsen vindt u inmiddels door het hele land. 

 

E-BAKFIETS

SFEERIMPRESSIE

BEER FIETSEN

Dé fietsspecialist voor Den Haag en wijde omstreken.
Wij zijn experts op het gebied van bakfietsen, transportfietsen, ouder-kind-tandems, stadsfietsen, toerfietsen, elektrische (bak-) fietsen, kinderfietsen en aangepaste fietsen.

OPENINGSTIJDEN

di t/m vrij 08:30 tot 17:30
za 09:00 tot 16:00
zo en ma gesloten


ADRES

Weimarstraat 31, 2562 GP Den Haag

NIEUWSBRIEF
top
Vakman in Den Haag en verre omstreken, van alle soorten fietsen, sinds 2003   |   ©2020 Beer Fietsen