Beer Fietsen | Union

Union


HISTORY
Union maakt al fietsen sinds 1904, doormiddel van mensen fietsles geven heeft Union iedereen aan het fietsen gekregen wat een goede zet is geweest, hierdoor hebben ze de zware crisis en de oorlogsjaren overleeft. Ondanks een alles verwoestende brand in 1976 is Union nog altijd een groot stadsfietsenmerk van Nederland. 

BUDGET
De fietsen van Union zijn allemaal scherp geprijst, maar ze hebben wel een goed kwaliteit voor dat geld. Het zijn mooi uitziende fietsen in hun eigenstijl, ze hebben E-bikes en stadsfiets modellen. 

MODELLEN
Onder de category stadfietsen heb je veel verschillende fietsen die erbij horen. Union heeft de modellen Flow, Curb, Lite en Load. De 1 wat sportiever en de ander heeft een transportrek voor al je artikelen te vervoeren. 

ELEKTRISCH
De E-Union maakt gebruik van het Bafang of Shimano motor systeem. Het Bafang systeem wordt vooral gebruikt in combinatie met de voorwiel motor (Union Fast) en de Shimano STePS midden motor kun je terug vinden op de Lite modellen. 

HOLLANDS MERK SINDS 1904

SFEERIMPRESSIE

BEER FIETSEN

Dé fietsspecialist voor Den Haag en wijde omstreken.
Wij zijn experts op het gebied van bakfietsen, transportfietsen, ouder-kind-tandems, stadsfietsen, toerfietsen, elektrische (bak-) fietsen, kinderfietsen en aangepaste fietsen.

OPENINGSTIJDEN

di t/m vrij 08:30 tot 17:30
za 09:00 tot 16:00
zo en ma gesloten


ADRES

Weimarstraat 31, 2562 GP Den Haag

NIEUWSBRIEF
top
Vakman in Den Haag en verre omstreken, van alle soorten fietsen, sinds 2003   |   ©2020 Beer Fietsen