Beer Fietsen | Tout Terrain

Tout Terrain


ULTIEME COmMUTER
In 2005 is Tout Terrain ontstaan uit een fietstocht door Nepal. Deze vakmensen zijn naast dat ze goed zijn in hun werk ook enthousiaste fietsers waardoor ze op deze mooie duurzame modellen zijn uitgekomen. Waar een hoop stevigheid in de fiets zit door dat de bagagedrager is geïntegreerd in het frame. 

SAMENSTELLEN
Bij Tout Terrain is bijna niks te gek, hier kunt u uw droom fiets samenstellen. Kies een frame, een kleur, een versnellingssysteem, een E-Drive en ga zo maar verder. Ook hier is een configurator te vinden waar u uw fiets samenstelt met uw eigen pakket van eisen en wensen. 

ONDERDELEN
Naast het mooie frames maakt Tout Terrain ook gebruik van duurzame onderdelen en top versnellingsnaven, zoals de Pinion, Rohloff en de Alfine lijn van Shimano. Wat onderdelen betreft kunt u denken aan Shimano, King Cross, Son, Tubus, Brooks of hun eigen ontwikkelde onderdelen onder de naam Cinq en nog meer.

PASSIE
Door hun passie is er een duurzaam product ontwikkelt, het frame blijft stijf. Alles wordt in eigen huis gemaakt. Ze zijn innovatief en zijn enthousiaste fietsers. 

HIGH-END COMMUTER- VAKANTIE-FIETS

Tout Terrain SELECTIE UIT DE COLLECTIE

SFEERIMPRESSIE

BEER FIETSEN

Dé fietsspecialist voor Den Haag en wijde omstreken.
Wij zijn experts op het gebied van bakfietsen, transportfietsen, ouder-kind-tandems, stadsfietsen, toerfietsen, elektrische (bak-) fietsen, kinderfietsen en aangepaste fietsen.

OPENINGSTIJDEN

di t/m vrij 08:30 tot 17:30
za 09:00 tot 16:00
zo en ma gesloten


ADRES

Weimarstraat 31, 2562 GP Den Haag

NIEUWSBRIEF
top
Vakman in Den Haag en verre omstreken, van alle soorten fietsen, sinds 2003   |   ©2020 Beer Fietsen