Beer Fietsen | Soci.Bike

Soci.Bike


uniek verhaal

Maatschappelijke impact is ons doel. Dat bereiken wij met deverkoop van deze elektrischebakfiets. De soci.bike is nietzomaar een elektrische bakfiets.Onze bakfietsen hebben een uniek verhaal.

 

wij maken bakfietsen om mensen aan te kunnen nemen

Eigenaren Patrick de Haan en Peter Schouten hebben zelf in hun eigen omgeving ervaren wat het doet met mensen als zij aan de zijlijn komen te staan. Ze hebben geen reden om ’s ochtends uit hun bed te komen en ’s avonds, als zij thuiskomen, kunnen zij niet trots zijn op datgeen wat zij die dag gedaan hebben. Bij soci.bike nemen wij geen mensen aan om bakfietsen te maken: wij maken bakfietsen om mensen aan te kunnen nemen. Het geld dat wij verdienen investeren wij in onze missie. Maar de impact gaat verder; denk aan minder auto’s op de weg, het feit dat de bakfiets voor een deel uit gerecyclede materialen bestaat en dat we de lokale economie stimuleren door in Nederland te produceren.

We zijn daarmee een Social Enterprise

 

handgemaakt in enkhuizen

Je fiets wordt met de hand gemaakt in Enkhuizen, door hele enthousiaste mensen die bezig zijn met scholing of een opleiding hebben afgerond. Na hun opleiding vinden ze een betaalde baan bij ons of elders.

EEN SOCIAL ENTERPRISE

SFEERIMPRESSIE

BEER FIETSEN

Dé fietsspecialist voor Den Haag en wijde omstreken.
Wij zijn experts op het gebied van bakfietsen, transportfietsen, ouder-kind-tandems, stadsfietsen, toerfietsen, elektrische (bak-) fietsen, kinderfietsen en aangepaste fietsen.

OPENINGSTIJDEN

di t/m vrij 08:30 tot 17:30
za 09:00 tot 16:00
zo en ma gesloten


ADRES

Weimarstraat 31, 2562 GP Den Haag

NIEUWSBRIEF
top
Vakman in Den Haag en verre omstreken, van alle soorten fietsen, sinds 2003   |   ©2020 Beer Fietsen