Beer Fietsen | Roetz

Roetz


TWEEDE KANS
Roetz fietsen zijn oude frames in een nieuw jasje gestopt met nieuwe onderdelen als wielen, zadel en versnellingen. Roetz geloofd in een tweede kans, met de hulp van mannen en vrouwen met een 'rugzak' worden in de Roetz Fair Factory deze prachtige fietsen gemaakt. 

SOCIAAL
In de werkplaats lopen mensen die moeite hebben een plek te vinden op de arbeidsmarkt. Elk lid heeft zijn eigen talent en krijgt de kans daarin te werken. Naast het Sociale in de werkplaats zit het in het hergebruik van zoveel mogelijk grondstoffen waardoor er een circulaire productiemethode ontstaat. 

COLLECTIE
Roetz maakt onderscheid in een Road (stadsfiets) en Vigour (Sportief). Beide versies zijn extra mogelijkheden als versnellingen, manden en dragers (voor & achter), spatborden en verlichting. 

E-ROETZ
De Road en de Vigour zijn ook verkrijgbaar als een elektrische fiets. Dit onopvallende systeem wat in zijn geheel in het achterwiel is gestopt, is licht en ideaal voor in de stad. Bij het afremmen op de motor laadt de accu zelfs weer een beetje op. 

DUURZAAM OUDE FRAMES HERSTELD

SFEERIMPRESSIE

BEER FIETSEN

Dé fietsspecialist voor Den Haag en wijde omstreken.
Wij zijn experts op het gebied van bakfietsen, transportfietsen, ouder-kind-tandems, stadsfietsen, toerfietsen, elektrische (bak-) fietsen, kinderfietsen en aangepaste fietsen.

OPENINGSTIJDEN

di t/m vrij 08:30 tot 17:30
za 09:00 tot 16:00
zo en ma gesloten


ADRES

Weimarstraat 31, 2562 GP Den Haag

NIEUWSBRIEF
top
Vakman in Den Haag en verre omstreken, van alle soorten fietsen, sinds 2003   |   ©2020 Beer Fietsen