x

Whatsapp


Heb je een vraag?
Stuur ons een appje!
070 392 3718
HOME > MERKEN > Roetz

Roetz


TWEEDE KANS
Roetz fietsen zijn oude frames in een nieuw jasje gestopt met nieuwe onderdelen als wielen, zadel en versnellingen. Roetz geloofd in een tweede kans, met de hulp van mannen en vrouwen met een 'rugzak' worden in de Roetz Fair Factory deze prachtige fietsen gemaakt. 

SOCIAAL
In de werkplaats lopen mensen die moeite hebben een plek te vinden op de arbeidsmarkt. Elk lid heeft zijn eigen talent en krijgt de kans daarin te werken. Naast het Sociale in de werkplaats zit het in het hergebruik van zoveel mogelijk grondstoffen waardoor er een circulaire productiemethode ontstaat. 

COLLECTIE
Roetz maakt onderscheid in een Road (stadsfiets) en Vigour (Sportief). Beide versies zijn extra mogelijkheden als versnellingen, manden en dragers (voor & achter), spatborden en verlichting. 

E-ROETZ
De Road en de Vigour zijn ook verkrijgbaar als een elektrische fiets. Dit onopvallende systeem wat in zijn geheel in het achterwiel is gestopt, is licht en ideaal voor in de stad. Bij het afremmen op de motor laadt de accu zelfs weer een beetje op. 

DUURZAAM OUDE FRAMES HERSTELD

Roetz SELECTIE UIT DE COLLECTIE

SFEERIMPRESSIE

top
Vakman in Den Haag en verre omstreken, van alle soorten fietsen, sinds 2003   |   ©2020 Beer Fietsen