Beer Fietsen | Nihola

Nihola


DEENS
Deze prachtige bakfietsen komen uit Denemarken, Kopenhagen. De Denen zijn erg goed met ontwikkeling van nieuwe producten zo hebben ze ook deze fietsen ontworpen. De trikes zijn erg licht maar wel erg sterk en hebben ze voor meerdere toepassingen verschillende ontwerpen gemaakt. 

PRODUCTEN
De Family en de 4.0 zijn de Nihola's voor het gezin van 2 tot 4 kinderen. Met de Dog zit er een deur aan de voorzijde zodat uw hond makkelijk in kan stappen. Op de Flex kan een rolstoel gereden worden en op de Posterbike kun je je producten promoten. 

GEBRUIK
Het voordeel van deze trikes is dat hier de wielen van sturen en niet de gehele bak. Hierdoor krijg je een kleinere draaicirkel en stuurt het erg ligt. Door de 8 versnellingen is er ook goed te fietsen bij harde wind of heuvel omhoog. 

E-NIHOLA
Elke nihola is ook goed om te bouwen naar een E-Nihola. Wij kiezen er dan voor om zelf een systeem in te bouwen, hierdoor kunt u altijd later nog beslissen of u een E-Versie wilt en met ondersteuning kunnen we ook beter service verlenen dan dat er eventueel spullen uit Denemarken moeten komen. 

LICHTGEWICHT TRIKE

Nihola SELECTIE UIT DE COLLECTIE

SFEERIMPRESSIE

BEER FIETSEN

Dé fietsspecialist voor Den Haag en wijde omstreken.
Wij zijn experts op het gebied van bakfietsen, transportfietsen, ouder-kind-tandems, stadsfietsen, toerfietsen, elektrische (bak-) fietsen, kinderfietsen en aangepaste fietsen.

OPENINGSTIJDEN

di t/m vrij 08:30 tot 17:30
za 09:00 tot 16:00
zo en ma gesloten


ADRES

Weimarstraat 31, 2562 GP Den Haag

NIEUWSBRIEF
top
Vakman in Den Haag en verre omstreken, van alle soorten fietsen, sinds 2003   |   ©2020 Beer Fietsen