Beer Fietsen | Ketller

Kettler


Vooruitstrevend
Fietsen van Kettler zijn alles behalve saai, er zitten mooie vernieuwingen in de fietsen die niet direct opvallen. Kettler combineert innovatie en kwaliteit zodat er mooie unieke fietsen van de band af rollen. Ze produceren fietsen van kinderen tot volwassen tot familie fietsen. 

Cargoline Serie
Deze prachtige bakfiets zit vol met nieuwe technieken, zo is het stuur in stelbaar voor iedere bestuurder. Zit er het bijzondere voorwiel in met het ELIAN systeem. De accu zit netjes weggewerkt in het frame en heeft een mogelijkheid om zelfs 2 accu's te plaatsen. Daarnaast is het modulair en maak je van de familie bakfiets zo een transsport bakfiets van, voor het grotere vervoer. 

Familiano
Een longtail fiets voor het vervoeren van 2 kinderen. Ook elektrisch aangedreven en met een mogelijkheid voor 2 batterijen voor als u echt mooie lange tochten wilt maken. Is een bakfiets te groot en bent u opzoek naar een compactere fiets bekijk dan eens deze longtail van Kettler.

(E)-Fietsen
Naast de bijzondere bakfiets en longtail zijn er ook nog een tal van mogelijkheden aan mooie e-fietsen, stadsfietsen en of kinderfietsen. Door de variabele collectie hebben ze producten voor de hele familie, voor ieder wat wils. Bekijk eens de folder of de website of neem contact met ons op voor meer informatie. 

INNOVATIEVE KWALITEIT FIETSEN

Kettler SELECTIE UIT DE COLLECTIE

SFEERIMPRESSIE

BEER FIETSEN

Dé fietsspecialist voor Den Haag en wijde omstreken.
Wij zijn experts op het gebied van bakfietsen, transportfietsen, ouder-kind-tandems, stadsfietsen, toerfietsen, elektrische (bak-) fietsen, kinderfietsen en aangepaste fietsen.

OPENINGSTIJDEN

di t/m vrij 08:30 tot 17:30
za 09:00 tot 16:00
zo en ma gesloten


ADRES

Weimarstraat 31, 2562 GP Den Haag

NIEUWSBRIEF
top
Vakman in Den Haag en verre omstreken, van alle soorten fietsen, sinds 2003   |   ©2020 Beer Fietsen