x

Whatsapp


Heb je een vraag?
Stuur ons een appje!
070 392 3718
HOME > MERKEN > Ebike Das Original

Ebike Das Original


ELEKTRISCH
Zoals al doet vermoeden heeft EBike Das Original alleen elektrische fietsen. Nabij Osnabrück, produceert, ontwikkelt en ontwerpt EBike Das Original uitsluitend kwalitatief hoogwaardige elektrische fietsen met het betrouwbare Bosch systeem. 

VAKMANSCHAP
In dit bedrijf is er geen assemblagelijn, elke fietstechnicus assembleert een fiets tot aan een test rit. Dit vakmanschap wordt enorm gewaardeerd, dit blijkt wel uit alle lovende kritieken over het merk in vakbladen en social media zowel in binnen- als in buiten-land. 

TEST WINNAAR
Het populaire COMFORT 004 model is al twee maal op rij winnaar van de Nationale e-biketest van De Telegraaf. Het is een lichtgewicht frame en standaard komt deze fiets met een 500Wh accu, Nexus 8 versnellingsnaaf en de active line plus motor van Bosch. 

GROTE GROEI
Na in 2014 te zijn begonnen met het produceren van deze fietsen, hebben ze in Nederland al meer dan 1000 stuks verkocht. In 2014 kregen ze direct een aantal mooie reviews van de pers en is de fiets goed uit de test gekomen bij het kritische magazine Electrorad. 

STEVIGE E-FIETSEN

SFEERIMPRESSIE

top
Vakman in Den Haag en verre omstreken, van alle soorten fietsen, sinds 2003   |   ©2020 Beer Fietsen