HOME > MERKEN > Bullitt (Larry vs Harry)

Bullitt (Larry vs Harry)


Larry VS Harry
Zijn de ontwerpers van deze geweldige bakfiets. Deze stevige 2 wieler kan wel een gewicht dragen tot 180kg, dit terwijl de lichste uitvoering van de Bullitt maar 15,4 kg weegt. Het is een modulaire bakfiets en kunt hem gebruiken dan wel voor kindervervoer, bedrijfsfiets of zelfs als vakantie fiets. 

Versnellingen
De versnellingen zijn dan wel intern met een versnellingsnaaf of extern via een Derailleur systeem. Met de nauwkeurigheid waarmee het frame is geproduceerd is het ook mogelijk om een versnellingsnaaf dan te combineren met een riemaandrijving. 

E-Bullitt
Met de E-Bullitt schiet je nog sneller door de straten doormiddel van elektrische ondersteuning met de motor van Shimano STePs. Ideaal voor als u de kinderen wilt vervoeren of als u de bak zwaar beladen heeft. 

Modulair
Met de vele opties zoals al aangegeven is deze bakfiets al modulair. Maar met accessoires als een dichte alubox of juist een convoybox neemt u al u bedrijfsspullen mee op pad. Kleed de fiets nog verder aan met een Billboard en of sidepanel met eigen bestickering. Met de Canopy zitten de kinderen lekker droog in een mooie tent, waar ook nog de opvouwbare stoel is in te zetten. 

LICHTGEWICHT BAKFIETS

SFEERIMPRESSIE

top
Vakman in Den Haag en verre omstreken, van alle soorten fietsen, sinds 2003   |   ©2020 Beer Fietsen