Beer Fietsen | Bakfiets nl

Bakfiets.nl


VARIATIE
Bakfiets.nl is gevestigt in Hogeveen samen met Azor. De zelfde oerdegelijke kwaliteit van Azor kun je ook verwachten voor de Bakfiets.nl. Er is een ruim aanbod beschikbaar zowel als tweewieler bakfietsen of als trike bakfietsen.

MOGELIJKHEDEN
Mocht u een mooi alternatief zoeken om uw kinderen te vervoeren, alternatief voor uw auto om zakelijk producten te vervoeren of neemt u graag uw hond mee opstap. bakfiets.nl heeft een hoop mogelijkheden om de fiets zo aan te passen naar uw wens. 

ACCESSOIRES
Naast de technische upgrades zijn er ook mogelijkheden om de bakfiets aan te passen met verschillende accessoires zoals een tent, afdekzeil, extra zitjes (peuter- baby-schaal) of kussens.

E-BAKFIETS.NL
Met de Shimano Steps motor heeft bakfiets.nl ook hele mooie E-Bakfiets.nl fietsen. Hierbij is ook de mogelijkheid om een accu upgrade, zodat de actie-radius een nog groter bereik krijgt. De Steps motor is een krachtige motor die ook goed geschikt is voor Bakfietsen. 

VOOR UW BEDRIJF OF GEZIN

SFEERIMPRESSIE

BEER FIETSEN

Dé fietsspecialist voor Den Haag en wijde omstreken.
Wij zijn experts op het gebied van bakfietsen, transportfietsen, ouder-kind-tandems, stadsfietsen, toerfietsen, elektrische (bak-) fietsen, kinderfietsen en aangepaste fietsen.

OPENINGSTIJDEN

di t/m vrij 08:30 tot 17:30
za 09:00 tot 16:00
zo en ma gesloten


ADRES

Weimarstraat 31, 2562 GP Den Haag

NIEUWSBRIEF
top
Vakman in Den Haag en verre omstreken, van alle soorten fietsen, sinds 2003   |   ©2020 Beer Fietsen