x

Whatsapp


Heb je een vraag?
Stuur ons een appje!
070 392 3718
HOME > MERKEN > Achielle

Achielle


Famillie 
Achielle staat voor lokale handgemaakte fietsen met een klassieke uitstraling en hedendaagse afwerking. Het gamma bestaat uit E-bike, Urban & Classic modellen. 

Uniek
In tegenstelling tot de meeste andere fietsen op de markt, wordt iedere Achielle nog volledig in één atelier gemaakt: van buis tot volledig afgewerkte fiets. Als één van de weinige producenten maakt Achielle nog alle stalen frames volledig zelf, ook het (poeder)lakken en de volledige montage gebeurt door eigen vakmannen. Hiervoor gebruikt dit derde generatie familiebedrijf de ervaring opgedaan sinds 1946.

Samenstellen
Iedere Achielle wordt op bestelling gemaakt. Je kiest je model en van daaruit begin je te ontwerpen. Je kiest wat er wel op zit en wat er niet op zit. Je start met het kleur of je kiest er meerdere. Maar ook het aantal en type versnellingen, het soort remmen, de kleur van de banden, het zadel tot zelfs de kleur van de ketting kan je zelf bepalen. Via de Achielle configurator kan je alle mogelijkheden bekijken en vergelijken. De Achielle dealers helpen je graag verder om alle details te bespreken.

Bouwen
Eenmaal je fiets besteld, begint Achielle hem te bouwen, van buizen snijden over lakken tot de volledige opbouw. Enkele weken later kan je je eigen Achielle ophalen bij je dealer.

HANDGEMAAKT IN EIGEN FABRIEK

Achielle SELECTIE UIT DE COLLECTIE

SFEERIMPRESSIE

top
Vakman in Den Haag en verre omstreken, van alle soorten fietsen, sinds 2003   |   ©2020 Beer Fietsen