x

Whatsapp


Heb je een vraag?
Stuur ons een appje!
070 392 3718
HOME > FIETSEN > Tandem

Tandem

SAMEN
Met zijn tweeen op de fiets maakt het nog gezelliger om een stukje te gaan rijden. Er zijn vele soorten tandems wat modellen bedtreft maar ook met wie je kunt rijden, bijv. de ouderkindtandem van Onderwaterfietsen verkopen we al jaren. 

MODELLEN 
zoals al benoemd hebben we de ouderkindtandem, hier zit de kleiner afstelbaar voorop en samen houdt u het verkeer in de gaten. Bij de Hase pino kan iemand voorop in een soort ligstoel fietsen en de gene achter stuurt. Zo zijn er natuurlijk nog meer modellen, vraag gerust naar mogelijkheden. 

VOORWIE
Er zijn tandems geschikt voor vakantie, voor achter op een fietsendrager, voor in de stad. Ook hier zijn er een hoop optie's mogelijk en is het aan de eisen en wensen van u wat en welk model er geschikt is voor u. 

ELEKTRISCH
Heeft u de ondesteuning nodig ja of nee dat blijft is een goed vraag die u uzelf kan stellen. Doordat u al met zijn tweeen fiets wordt het allemaal al wat lichter om te fietsen, het is aan u of het voldoende is. 

Testen
Graag zouden wij u alle modellen en merken willen laten testen, dit zijn er echter ook weer zoveel dat wij daar in onze winkel simpel weg geen niet de ruimte voor hebben. Echter kunnen we vaker wel iets van demo fietsen regelen via onze fabrikanten of dat u ze daar kan testen. 

 

top
Vakman in Den Haag en verre omstreken, van alle soorten fietsen, sinds 2003   |   ©2020 Beer Fietsen