Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /www/vendor/netresearch/jsonmapper/src/JsonMapper.php on line 300
HOME > FIETSEN > Tweelingfiets

Tweelingfiets

KINDEREN
Bent u niet opzoek naar een bakfiets maar zoekt u wel een mogelijkheid om 2 of meerdere kinderen door het dagelijkse drukke stadsverkeer te trappen. Dan is een tweelingfiets iets voor jouw, dit is namelijk bijna een normale fiets maar heeft een langere achterdrager waardoor daar vaak 2 kinderzitjes op gemonteerd kunnen worden en soms kunnen er zelfs 3 kinderen op zitten. 

Modellen
De Azor tweelingfiets, heeft de sterke kwaliteiten van Azor en dan ook de langere achterdrager. Het lijkt bijna op een normale fiets maar met meer mogelijkheden achter op. Bicicapace is een leuk Italiaans ontwerp, de Justlong versie heeft een mooie lage bagagedrager, hierdoor komt het zwaarte punt erg laag te liggen wat het fietsen ten goede komt. Daarnaast hebben wij van de Yuba het model Boda Boda een aantal malen verkocht , waar de klanten erg happy mee zijn.

BAGAGE
Naast dat de lange bagagedrager die kan dienen om kinderen mee te vervoeren, kan het ook handig zijn om andere spullen met dit soort fietsen te vervoeren. Of u kiest ervoor om 1 kinderzitje achter te monteren in combinatie met een kratje of fietstas, zodat u wat extra spullen mee kan nemen. 

WENDBAAR
Dit soort fietsen zijn erg wendbaar en fietsen bijna als een normale fiets. Een testritje kan natuurlijk nooit kwaad. We houden de markt goed in de gaten op eventueel andere modelen dus heeft u vragen kom gerust naar de winkel en we helpen u verder opweg. 

top
Vakman in Den Haag en verre omstreken, van alle soorten fietsen, sinds 2003   |   ©2020 Beer Fietsen