Beer Fietsen |

Tweelingfiets

KINDEREN
Bent u niet opzoek naar een bakfiets maar zoekt u wel een mogelijkheid om 2 of meerdere kinderen door het dagelijkse drukke stadsverkeer te trappen. Dan is een tweelingfiets iets voor jouw, dit is namelijk bijna een normale fiets maar heeft een langere achterdrager waardoor daar vaak 2 kinderzitjes op gemonteerd kunnen worden en soms kunnen er zelfs 3 kinderen op zitten. 

Modellen
De Azor tweelingfiets, heeft de sterke kwaliteiten van Azor en dan ook de langere achterdrager. Het lijkt bijna op een normale fiets maar met meer mogelijkheden achter op. Bicicapace is een leuk Italiaans ontwerp, de Justlong versie heeft een mooie lage bagagedrager, hierdoor komt het zwaarte punt erg laag te liggen wat het fietsen ten goede komt. Daarnaast hebben wij van de Yuba het model Boda Boda een aantal malen verkocht , waar de klanten erg happy mee zijn.

BAGAGE
Naast dat de lange bagagedrager die kan dienen om kinderen mee te vervoeren, kan het ook handig zijn om andere spullen met dit soort fietsen te vervoeren. Of u kiest ervoor om 1 kinderzitje achter te monteren in combinatie met een kratje of fietstas, zodat u wat extra spullen mee kan nemen. 

WENDBAAR
Dit soort fietsen zijn erg wendbaar en fietsen bijna als een normale fiets. Een testritje kan natuurlijk nooit kwaad. We houden de markt goed in de gaten op eventueel andere modelen dus heeft u vragen kom gerust naar de winkel en we helpen u verder opweg. 

BEER FIETSEN

Dé fietsspecialist voor Den Haag en wijde omstreken.
Wij zijn experts op het gebied van bakfietsen, transportfietsen, ouder-kind-tandems, stadsfietsen, toerfietsen, elektrische (bak-) fietsen, kinderfietsen en aangepaste fietsen.

OPENINGSTIJDEN

di t/m vrij 08:30 tot 17:30
za 09:00 tot 16:00
zo en ma gesloten


ADRES

Weimarstraat 31, 2562 GP Den Haag

NIEUWSBRIEF
top
Vakman in Den Haag en verre omstreken, van alle soorten fietsen, sinds 2003   |   ©2020 Beer Fietsen