Beer Fietsen |

Transportfiets

WERKFIETS
De transport fiets is ontwikkeld met het oogpunt om veel spullen te kunnen vervoeren. Door een grote voordrager of achterdrager of beide kan de fiets vol geladen worden met vanalles wat je dan ook maar net mee wil nemen. Maar het blijven wel fietsen en valt dus niet in de categorie bakfiets. 

EIGENSCHAPPEN
Doordat er veel op de fiets vervoerd zou moeten kunnen worden zijn de frames vaak erg stevig en zul je merken dat de fietsen vaak ook wat zwaarder zijn. Bij veel gewicht wilt u niet dat het frame gaat zwabberen hierdoor is er een sterker frame nodig. Wat ook vaak opvalt is een sterke standaard, de fiets moet beladen kunnen worden terwijl deze op de standaard staat. 

ROBUUST
In het straatbeeld ziet u ook veel transportfietsen terug, veel mensen gebruiken dit soort fietsen ook als stadsfiets vanwege de robuustheid. Vaak moet er ook nog een tas of andere spullen meegenomen worden op de fiets en dat is met dit soort fietsen geen enkel probleem. 

KINDEREN
Naast spullen kunnen vaak ook goed kinderstoeltjes gemonteerd worden en kunt u zo uw kleine ook meenemen op pad. Dit soort frame's zijn erg sterk waardoor het frame niet gaat zwaberen. 

ONDERSTEUNING
De transportfiets kan ook elektrisch ondersteunt worden, met verschillende motor types als voorwielmotor en middenmotor. Dit maakt het fietsen dan toch even iets makkelijker.

MERKEN
Vooral de fietsen van Azor zult u bij ons in de winkel aantreffen. Workcycle is ook een bekende onder de duurzame transportfietsen en Pfau-Tec heeft ook erg leuken modellen. 

BEER FIETSEN

Dé fietsspecialist voor Den Haag en wijde omstreken.
Wij zijn experts op het gebied van bakfietsen, transportfietsen, ouder-kind-tandems, stadsfietsen, toerfietsen, elektrische (bak-) fietsen, kinderfietsen en aangepaste fietsen.

OPENINGSTIJDEN

di t/m vrij 08:30 tot 17:30
za 09:00 tot 16:00
zo en ma gesloten


ADRES

Weimarstraat 31, 2562 GP Den Haag

NIEUWSBRIEF
top
Vakman in Den Haag en verre omstreken, van alle soorten fietsen, sinds 2003   |   ©2020 Beer Fietsen