Beer Fietsen |

Tour- Vakantie-Fiets

Ontdekken
Wat is er mooier om met de fiets op vakantie te gaan? Lopen gaat te langzaam, de auto veeeel te snel, laten we het over vliegen maar niet hebben....  Maar met de fiets komt u op allerlij leuken nieuwe plekken die u kunt ontdekken. Verwacht of onverwacht, elke tocht brengt vaak mooie verrassingen met zich mee. 

Enthousiast
Chris (Beer) en Guido maken maar al te graag hun vakantie op hun favoriete fiets. Leuke dagtochten horen daar natuurlijk bij. Beiden hebben veel kennis als het om lekker met de fiets op vakantie gaan betreft, bij vragen over dragers, stuur, zadel, versnellingsystemen, remmen, frames, spaken, banden en natuurlijk fietstassen kan u met al uw vragen terecht. 

 

 

Aanbod
De merken die wij aanbevelen voor een mooie vakantie- tour- tocht zijn Tout Terrain en Velo de Ville. Tout Terrain zit in het high end sigment, de fiets kunt u op bijna alle vlakken zelf samenstellen en ze hebben oersterke stalen frames. Bij Velo de Ville is er ook keuze om de fiets nog aan te passen en met hun aluminium of stalen frames creëren zij een goed stijfheid in het frame. 

ACCESSOIRES
Naast een goede fiets zijn accessoires erg belangrijk. Fietstassen die waterdicht zijn, reserve onderdelen voor onderweg of extra handige spullen zoals bidon, tools of losse verlichting. Er is voor veel een oplossing graag geven wij hier meer informatie over in de winkel. 

Onderhoud
Het onderhouden van de tour- takantie- fiets is afhankelijk hoe veel u de fiets gebruikt. Als u met een km teller werkt is het goed bij te houden en zou u kunnen stellen dat tussen de 1500 en 2000 km een onderhoudsbeurt aan te raden is. Dan kan het zijn dat het nodige alweer bijgesteld moet worden. 

ZELF DOEN
Indien er animo is om basis vaardigheden sleutelen aan de tour- vakantie-fiets op te doen, meld je dan aan voor de nieuwsbrief, we hebben het idee om een avondvullend programma op te stellen waarin basis sleutelvaardigheden aanbod komen. denk aan bijv. remblokken vervangen, spaak monteren en slag uit het wiel halen, kabels, ketting smeren etc. Meer informatie zal volgen in een nieuwsbrief. 

BEER FIETSEN

Dé fietsspecialist voor Den Haag en wijde omstreken.
Wij zijn experts op het gebied van bakfietsen, transportfietsen, ouder-kind-tandems, stadsfietsen, toerfietsen, elektrische (bak-) fietsen, kinderfietsen en aangepaste fietsen.

OPENINGSTIJDEN

di t/m vrij 08:30 tot 17:30
za 09:00 tot 16:00
zo en ma gesloten


ADRES

Weimarstraat 31, 2562 GP Den Haag

NIEUWSBRIEF
top
Vakman in Den Haag en verre omstreken, van alle soorten fietsen, sinds 2003   |   ©2020 Beer Fietsen