Beer Fietsen |

Stadsfiets

VOOR WIE
Het woord "stadsfiets" geeft al aan dat dit fietsen zijn die geschikt zijn voor het gebruik in de stad. Deze fietsen worden vaak gebruikt voor wat kortere afstanden binnen in de zelfde stad als bijvoorbeeld van huis naar school of werk en andersom. Daarnaast staan de fietsen vaak buiten en worden ze belast door weersinvloeden en soms zelfs door baldadigheid. 

VERSCHILLENDE
Stadsfietsen heb je in veel verschillende soorten en maten en er zal dan ook veel overeenkomst zijn met de commuterfiets en tourfiets. Wij geven u graag daar advies over, wat zijn de verschillen en welke fiets past dan bij u. 

STEVIG
Een stadsfiets moet dus erg stevig zijn, en vaak ook niet te duur aangezien de fiets veel buiten staat. Bij Azor bijvoorbeeld wordt hier goed rekening gehouden doormiddel van een 3 laags poedercoating. Ook kan er veel gebruikt gemaakt worden RVS onderdelen zodat deze niet gaan roesten. 

Kinderen & SPULLEN
Op een stadsfiets worden vaak ook kinderen vervoerd dan wel niet met zware boodschappen. Hierbij wil je ook graag dat het frame erg stevig is, als dat namelijk niet het geval is zul je merken dat de fiets gaat zwabberen. Dat geldt natuurlijk ook voor als u kinderen wilt gaan vervoeren op uw fiets.

HOUDING
Op een stadsfiets zit je met een rechterug en zit het stuur op een comfortable hoogte. Hierdoor kun je een goed overzicht houden en optijd ingrijpen mits nodig. Vaak moet er wel naar een balans gezocht worden in prettig fietsen en met de voeten bij de grond kunnen, dit ivm het vaker moeten stoppen met zijstraten en verkeerslichten. 

HYBRIDE
Bent u meer een sportivere fietsen of wilt u ook graag grotere afstanden rijden dan kan het intressanter zijn om eens te kijken naar de commuterfietsen of tourfietsen. Op deze fietsen heb je een actievere zit en vaak zijn de fietsen iets lichter zodat er makkelijker grote afstanden mee gereden kunnen worden. 

BEER FIETSEN

Dé fietsspecialist voor Den Haag en wijde omstreken.
Wij zijn experts op het gebied van bakfietsen, transportfietsen, ouder-kind-tandems, stadsfietsen, toerfietsen, elektrische (bak-) fietsen, kinderfietsen en aangepaste fietsen.

OPENINGSTIJDEN

di t/m vrij 08:30 tot 17:30
za 09:00 tot 16:00
zo en ma gesloten


ADRES

Weimarstraat 31, 2562 GP Den Haag

NIEUWSBRIEF
top
Vakman in Den Haag en verre omstreken, van alle soorten fietsen, sinds 2003   |   ©2020 Beer Fietsen