Beer Fietsen |

Speciaal aangepast

IEDEREEN
Wij denken dat er wel voor (bijna) iedereen een fiets beschikbaar is, soms moet er alleen goed worden gezocht naar wat de juiste mogelijkheden zijn. Wat soms een moeilijk proces kan zijn. We werken bijvoorbeeld samen met Van Raam en Hase bikes die veel ervaring hebben met aangepaste fietsen. 

WAT VOOR FIETSEN
Van Raam en Hase hebben allebij een leuke standaard collectie aan bijzondere fietsen, denk hierbij aan driewielers, rolstoelbakfiets, hand aangedreven fietsen, duo fietsen, Riksja's enz.. Bij allemodel heb je verder nog weer een tal van mogelijkheden. 

NOG MEER AANPASSEN
Vaak is alleen een speciale fiets niet genoeg en moeten er nog verdere aanpassingen worden gedaan zoals het aanpassen van de pendalen, zitvlakken en sturen. Het blijft altijd een zoek werk maar we helpen waar het kan. 

HULP
Via het WMO kunnen vaak dit soort fietsen worden aangeschaft, vaak gaat dat in samenwerking met de gemeente die de aangesloten dealer toekent. Wij werken ook samen met de gemeente en willen u graag hierbij helpen. 

Elektrisch
Bijna al dit soort modelen kunnen ook elektrisch uitgevoerd worden, waardoor het een E-Fiets wordt. Door de elektrische hulp wordt het makkelijker weg te rijden en zo opgang te blijven. 

LEUK
Het gaat er natuurlijk vooral om dat het leuk wordt om weer op een fietst te stappen. Er wordt zo weer veel vrijheid gecreeerd en het is nog eens leuk ook. lekker bewegen in de buiten lucht, wie wil dat nou niet. 

BEER FIETSEN

Dé fietsspecialist voor Den Haag en wijde omstreken.
Wij zijn experts op het gebied van bakfietsen, transportfietsen, ouder-kind-tandems, stadsfietsen, toerfietsen, elektrische (bak-) fietsen, kinderfietsen en aangepaste fietsen.

OPENINGSTIJDEN

di t/m vrij 08:30 tot 17:30
za 09:00 tot 16:00
zo en ma gesloten


ADRES

Weimarstraat 31, 2562 GP Den Haag

NIEUWSBRIEF
top
Vakman in Den Haag en verre omstreken, van alle soorten fietsen, sinds 2003   |   ©2020 Beer Fietsen