x

Whatsapp


Heb je een vraag?
Stuur ons een appje!
070 392 3718
HOME > FIETSEN > Onze favorieten

Onze favorieten

PERSOONLIJKE VOORKEUR
Misschien is favorieten niet helemaal de juiste benamening maar meer onze persoonlijke voorkeur. In feite staan we namelijk achter al onze fietsen die we aanbieden. Onze collectie is zeer uitgebreid van degelijke instappers tot high-end kwaliteits (E-)fietsen met de nieuwste gadgets. Daarnaast kunt u de meeste fietsen als klant zelf samenstellen, waarbij indien nodig wij u graag helpen. 

EISEN EN WENSEN
Wij hebben ook allemaal onze eisen en wensen en hebben daardoor wel een eigenfavoriet in de winkel staan. Dit zijn persoonlijke voorkeuren maar dat hoeft niet uw voorkeur te zijn. U komt bij ons met een eigen eisen en wensen pakket en wij gaan u daarbij helpen om de juiste fiets te vinden die aan uw pakket voldoet.

BULLIT
Chris heeft sinds hij de Bullit ondekt heeft al een zwak voor deze bakfiets. Dagelijks rijdt hij op deze lichtgewicht bakfiets van hot naar her, maar hij kan het niet los laten. Dit mooie Deense vakmanschap straalt van de bakfiets af waardoor dit een plekje in Chris zijn hart heeft veroverd. 

E-FIETSEN
Margreet, Robert en Ad berijden vaak een E-fiets, Magreet en Robert fietsen dagelijks een leuke afstand waardoor de E-Fiets hun goed te hulp schiet. Daarnaast hebben Robert en Ad een extra liefde voor de elektronica die erbij komt kijken. Het is een intressante ontwikkeling die voorlopig nog wel even doorgroeid. 

TOUT TERRAIN
Guido en Loekie hebben een voorkeur voor dit mooie merk, met de high-end afwerking en stijfheid is dit de fiets voor elke commuter, tour- of vakantie-rijder die zijn tocht van zijn leven wil maken. De vrijheid en de mogelijkheden zijn bijna eindeloos. 

AZOR
Eva gaat voor de stadsfiets en dan wel voor een Azor. Dit degelijk trouwe beeste brengt haar al jaren de stad door en zal dat nog voor een hoop aantal jaren doen. 

Vakman in Den Haag en verre omstreken, van alle soorten fietsen, sinds 2003   |   ©2019 Beer Fietsen