Beer Fietsen |

Onze favorieten

PERSOONLIJKE VOORKEUR
Misschien is favorieten niet helemaal de juiste benamening maar meer onze persoonlijke voorkeur. In feite staan we namelijk achter al onze fietsen die we aanbieden. Onze collectie is zeer uitgebreid van degelijke instappers tot high-end kwaliteits (E-)fietsen met de nieuwste gadgets. Daarnaast kunt u de meeste fietsen als klant zelf samenstellen, waarbij indien nodig wij u graag helpen. 

EISEN EN WENSEN
Wij hebben ook allemaal onze eisen en wensen en hebben daardoor wel een eigenfavoriet in de winkel staan. Dit zijn persoonlijke voorkeuren maar dat hoeft niet uw voorkeur te zijn. U komt bij ons met een eigen eisen en wensen pakket en wij gaan u daarbij helpen om de juiste fiets te vinden die aan uw pakket voldoet.

BULLITt
Chris heeft sinds hij de Bullit ondekt heeft al een zwak voor deze bakfiets. Dagelijks rijdt hij op deze lichtgewicht bakfiets van hot naar her, hij kan het niet los laten. Dit mooie Deense vakmanschap straalt van de bakfiets af waardoor dit een plekje in Chris zijn hart heeft veroverd. 

E-FIETSEN
Robert en Ad berijden vaak een E-fiets, Robert fietst dagelijks een leuke afstand waardoor de E-Fiets hem goed te hulp schiet. Daarnaast hebben Robert en Ad een extra liefde voor de elektronica die erbij komt kijken. Het is een interessante ontwikkeling die voorlopig nog wel even doorgroeid. 

TOUT TERRAIN
Guido en Loeky hebben een voorkeur voor dit mooie merk, met de high-end afwerking en stijfheid van het frame is dit de fiets voor elke commuter, tour- of vakantie-rijder die zijn tocht van zijn leven wil maken een zeer geschikte optie. De vrijheid en de mogelijkheden zijn bijna eindeloos. 

AZOR
Eva gaat voor de stadsfiets en dan wel voor een Azor. Dit degelijk stalen ros brengt haar al sinds 2009 de stad door en zal dat zeker nog een hoop aantal jaren doen. Een Azor heb je voor het leven, mits je deze natuurlijk goed op (dubbel) slot zet. 

BEER FIETSEN

Dé fietsspecialist voor Den Haag en wijde omstreken.
Wij zijn experts op het gebied van bakfietsen, transportfietsen, ouder-kind-tandems, stadsfietsen, toerfietsen, elektrische (bak-) fietsen, kinderfietsen en aangepaste fietsen.

OPENINGSTIJDEN

di t/m vrij 08:30 tot 17:30
za 09:00 tot 16:00
zo en ma gesloten


ADRES

Weimarstraat 31, 2562 GP Den Haag

NIEUWSBRIEF
top
Vakman in Den Haag en verre omstreken, van alle soorten fietsen, sinds 2003   |   ©2020 Beer Fietsen