Beer Fietsen |

Kinderfiets

ONTWIKKELING
Fietsen bevordert de motorische en mentale ontwikkeling van onze kinderen. Goed doordacte fietsen zijn daarom essentieel, ze maken het de kinderen makkelijker en deze zullen hierdoor meer vertrouwen krijgen in hun eigen kunnen. Alles werkt intuïtief, eenvoeidg en zonder problemen. 

WENNEN
Het mooiste is als de kleintjes al beginnen met een loopfiets, het fijne hiervan is dat ze al gewenning krijgen aan het rijdende object waar ze hun eigen ballans op kunnen oefenen. Dit maakt de stap wat kleiner om op een fiets te stappen en moedigen wij de kinderen maar ook de ouders aan om ze direct te laten fietsen zonder zijwielen. Ze weten namelijk al hoe ze ballans kunnen houden. 

ROND TRAPPEN
Het is erg belangrijd dat kinderen op een goede fiets kunnen trappen. Als de fietsen zwaar fietsen of niet juist zijn afgesteld wordt het een zwaardere klus om het te leren en zullen ze er uiteindelijk ook langer over doen om te kunnen fietsen. 

MAAT
De fietsmaat is hier ook van belang, bij te kleine fietsen moeten de knieen te ver opgetrokken worden of zit het stuur te dichtbij. Bij te grote fietsen kunnen ze weer niet goed bij de grond en zullen ze ver moeten rijken naar het stuur, dit kan een erg instabiel gevoel geven. Kom dus altijd een fietsje passen, maattablen geven een richtlijn maar het kan nog altijd verschillen met de werkelijkheid. 

TYPE
We hebben een leuke reeks aan modellen in de winkel. Is het kind sportief aangelegd dan zal Frog met hun lichtgewicht hybride of sportfietsen een goede keus zijn. Voor de stadsfiets modellen maken wij gebruik van Puky, deze fietsen rolt heerlijk en is compleet uitgerust, kwaliteits materialen, achterdrager, naafdynamo, vaak met handremmen en terugtraprem. 

Keuze
Er zijn een hoop mogelijkheden maar het belangrijkste is dat uw kleine het een leuke fiets vindt waar hij/zij ook verder mee wil (leren) fietsen. We hebben helaas niet alle fietsen in de winkel aangezien dat echt te veel is maar we kunnen u en uw kind wel helpen met de juiste fiets mits nodig te bestellen.

BEER FIETSEN

Dé fietsspecialist voor Den Haag en wijde omstreken.
Wij zijn experts op het gebied van bakfietsen, transportfietsen, ouder-kind-tandems, stadsfietsen, toerfietsen, elektrische (bak-) fietsen, kinderfietsen en aangepaste fietsen.

OPENINGSTIJDEN

di t/m vrij 08:30 tot 17:30
za 09:00 tot 16:00
zo en ma gesloten


ADRES

Weimarstraat 31, 2562 GP Den Haag

NIEUWSBRIEF
top
Vakman in Den Haag en verre omstreken, van alle soorten fietsen, sinds 2003   |   ©2020 Beer Fietsen