Beer Fietsen |

KDV & BSO Trikes

KDV & BSO (Kinderdagverblijf of Buitenschoolse Opvang)
Het is fijn om met de kleintjes erop op uit te gaan, dan wel van de KDV of BSO naar school en terug. De bakfiets trike is hier een handig hulpmiddel bij zodat u een hele groep kan vervoeren. 

ONTWERP
De KDV-BSO bakfietsen zijn speciaal ontworpen voor de behoefte van een kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en gastouderopvang te beantwoorden. Het is een moderne, veilige, makkelijke en compleette bakfiets. De bakfiets heeft een elektrische ondersteuning maar behoeft geen RDW keuring te ondergaan omdat deze als fiets wordt gezien. De ondersteuning stopt namelijk zodra er niet meer gefietst wordt. 

Reclame
Naast dat het een handig vervoersmiddel is heeft deze trike ook een groot oppervlak waar een zeer effectieve reclame-uiting op geplaatst kan worden. Met uw logo en webadres op de bak ben t u in uw buurt opvallend zichtbaar voor uw doelgroep. 

Uitleg
De bakfiets wordt elektrisch aangestuurd en brengt soms wat vragen met zich mee daarnaast rijdt een trike iets anders dan een normale fiets, daarom zullen wij vanuit Beer Fietsen, in goed overleg, een uitvoerige fiets training geven aan de leidsters op locatie. 

ONDERHOUD
Aan elk bewegend voortuig zit ook onderhoud, nou vallen de kosten voor een bakfiets wel erg mee en heb je naast de lage onderhoudskosten, geen brandstofkosten of wegenbelasting. Bovendien houdt u het vervoer in eigen beheer, en bent u dus niet van anderen afhankelijk. Zoekt u volledige ontzorging bekijkt u dan eens de mogelijkheden van het leasen

MERKEN
Mogelijke merken waarmee wij mee samenwerken zijn onder andere Bakfiets.nl, De Redding en Fiets Fabriek. Neem contact met ons op voor eventueel de verdere mogelijkheden die een KDV & BSO bakfiets te bieden heeft. 

BEER FIETSEN

Dé fietsspecialist voor Den Haag en wijde omstreken.
Wij zijn experts op het gebied van bakfietsen, transportfietsen, ouder-kind-tandems, stadsfietsen, toerfietsen, elektrische (bak-) fietsen, kinderfietsen en aangepaste fietsen.

OPENINGSTIJDEN

di t/m vrij 08:30 tot 17:30
za 09:00 tot 16:00
zo en ma gesloten


ADRES

Weimarstraat 31, 2562 GP Den Haag

NIEUWSBRIEF
top
Vakman in Den Haag en verre omstreken, van alle soorten fietsen, sinds 2003   |   ©2020 Beer Fietsen