Beer Fietsen |

E-Fiets

TYPE
Elk type fiets is ook wel in een E-versie te verkrijgen, stadsfiets, tourfiets, commuter bike, noem het maar op. U kunt gerust kijken bij de andere categorien wat de eigenschappen zijn van zulk soort fietsen. 

VERSCHILLEN
E-bikes zijn er in verschillende motor systemen, wat vaak ook bepalend al is voor de prijs. Zo zijn er voorwiel motoren, achterwiel motoren en middenmotoren. Elke motor heeft zijn voor en nadelen. 

VOORWIELMOTOR
Een voorwiel motor geeft je het gevoel als of je vooruit getrokken wordt, de motor is vaak minder krachting invergelijking met de achterwiel en middenmotor. Door het vaak eenvoudige systeem zijn deze fietsen in het wat goedkopere segment te vinden. 

MIDDENMOTOR
De middenmotor wordt vaak als prettig ervaren aangezien het een natuurlijke trapbeweging heeft, door ook een kracht meting kan dit systeem direct u helpen bij het weg fietsen. Het is een wat duurder systeem dan een voorwiel motorsysteem. 

AchterwielMotor
Een achterwiel motor voelt meer als het duwtje in de rug wat erg prettig is, het is een beetje vergeten systeem lijkt het wel maar doet zeker niet onder aan een middenmotor systeem. Een achterwiel motor kan zelf mits beschikbaar in het systeem wat stroom terug geven aan het geheel zodat de actieradius verlengt wordt. 

ACCU
De accu kunt u zien als een bezine tank, u hoort vaak getallen als 300, 400 of 500 Wh, accu's. Hoe groter het getal hoe groter uw bezine tank, ofwel hoe meer km u kunt maken met 1 volle lading. Hoeveel km dat is is dan weer afhankelijk van heel veel factoren zoals, welk motorsysteem, hoe zwaar is de berijder, staat er veel wind, etc. 

BEER FIETSEN

Dé fietsspecialist voor Den Haag en wijde omstreken.
Wij zijn experts op het gebied van bakfietsen, transportfietsen, ouder-kind-tandems, stadsfietsen, toerfietsen, elektrische (bak-) fietsen, kinderfietsen en aangepaste fietsen.

OPENINGSTIJDEN

di t/m vrij 08:30 tot 17:30
za 09:00 tot 16:00
zo en ma gesloten


ADRES

Weimarstraat 31, 2562 GP Den Haag

NIEUWSBRIEF
top
Vakman in Den Haag en verre omstreken, van alle soorten fietsen, sinds 2003   |   ©2020 Beer Fietsen