Beer Fietsen |

E-Bakfiets

VERSCHIL
Het verschil met een niet E-Bakfiets is dat de E-Bakfiets elektrische ondersteuning heeft, wat inhoudt dat er een motor aanwezig is die u helpt om opgang te komen en te blijven en die u helpt heuvel op. De ondersteuning zal werken tot een maximum snelheid van 25km/h. 

KEUZE
Mocht u de gewone versie zwaar vinden fietsen, bent u slechter te been of wilt u simpelweg een extra zetje dan is de E-Bakfiets (dan wel 2 wieler of Trike) wellicht een uitkomst als u toch veel spullen, kinderen of uw hond wil vervoeren. Het maakt het fietsen van de bakfiets een stuk lichter. 

NOODZAAK
Het is echter geen noodzaak om alle bakfietsen elektrisch uit te laten voeren op veel bakfietsen is ook goed te rijden zonder de elektrische hulp. Het gaat hier dan vaak om de 2 wieler bakfietsen. De Trike's (met opzich uitzondering van de Nihola) zijn vaak erg zwaar waardoor wij denken dat een elektrische ondersteuning geen overbodige luxe wordt. 

KIEZEN BIJ AANSCHAF
Als u twijfelt over een E-Bakfiets tegen een bakfiets is het verstandig om dit voor uw aanschaf goed te komen testen. Bij sommige bakfietsen is het namelijk handig de keuze vooraf te maken, dit is vaak toch voordeliger dan als het acheraf nog aangepast moet worden. En in sommige gevallen is het motorsysteem ook nog beter. 

Actieradius
Bedenk alvast voor de aanschaf wat u gaat verwachten te rijden met de bakfiets. Voor kleine korte stukjes in de stad hebt u vaak al genoeg met de standaard accu. Wilt u wat verder rijden den binnen Den Haag dan kan het verstandig zijn om na te denken voor een accu upgrade. Hierover adviseren wij graag meer in de winkel. 

Onderhoud
Op een E-Bakfiets slijt alles redelijk snel, dit komt doordat er vaak met de maximale ondersteuningssnelheid gereden wordt. Om alle massa van de fiets op gang te brengen en af te remmen vraagt u veel van het materiaal. Met regelmatig onderhoud kunnen problemen van te voren voorzien worden. 

BEER FIETSEN

Dé fietsspecialist voor Den Haag en wijde omstreken.
Wij zijn experts op het gebied van bakfietsen, transportfietsen, ouder-kind-tandems, stadsfietsen, toerfietsen, elektrische (bak-) fietsen, kinderfietsen en aangepaste fietsen.

OPENINGSTIJDEN

di t/m vrij 08:30 tot 17:30
za 09:00 tot 16:00
zo en ma gesloten


ADRES

Weimarstraat 31, 2562 GP Den Haag

NIEUWSBRIEF
top
Vakman in Den Haag en verre omstreken, van alle soorten fietsen, sinds 2003   |   ©2020 Beer Fietsen