Beer Fietsen |

Commuter-Urban

WOON-WERK
Met commuter bedoelen we een fiets die geschikt is voor woon-werk verkeer. Dit is natuurlijk voor iedereen verschillend aangezien de afstand een grote factor zou zijn om hier een fiets voor aan te schaffen. Maar de afstand wordt ineens een stuk kleiner als er ook nog elektrische ondersteuning op de fiets zit. 

KEUZE
Het fietsen naar werk heeft geeft vaak een positief gevoel voor u zelf maar daardoor ook naar uw collega's. U hebt niet de stress van het manoevreren met de auto en kunt misschien zelf een beetje ontspannen. Na het werken is het stuk naar huis fietsen ook erg prettig, hierdoor laat u uw werk op het kantoor liggen en neemt u dat niet mee naar huis. 

AFSTAND
Met een half uurtje fietsen kunt u toch al snel zo'n 7 km rijden met een stadsfiets. Zeker hier in de stad kan het dan voordelen bieden om met de (E-)fiets te gaan ipv de auto. Is de afstand groter dan is een sportievere lichte fiets wellicht een uitkomst of om het uwzelf makkelijk te maken kunt u ook kijken naar een E-fietsen. 

GEZONDHEID
Naast dat het minder belastend is voor het millieu doet u uwzelf ook een plezier met deze gezonde activiteit. Er zijn veel onderzoeken geweest dat met een half uur fietsen per dag (of op een andere manier bewegen) voorkom je overgewicht, maar wellicht nog belangrijker, het verminderd stress en fietsen werkt goed op uw hersenen en uw geheugen. Daarnaast komt er een stof vrij waardoor men zich minder depressief zal voelen. 

HULP
Bent u een sportieve fietser dan kunnen wij ons voorstellen dat u eerder opzoek gaat naar een wat lichtere fiets, die gemakkelijk trapt. Anders zou een elektrische fiets een uitkomst kunnen bieden om u toch makkelijk te verplaatsen. De fiets ondersteunt tot 25 km/h en help u goed met het wegrijden. 

ONDERHOUD
Voor woon werk wilt u een bedrijfzekere fiets, daarom is tijdig onderhoud het advies. Als u al iedere dag, 5 dagen in de week, op de heen weg 7,5 km en terug weg dus ook 7,5 km rijdt. Dan rijdt u al 75 km in de week. Na 20 gewerkte weken betekend dit dat u al 1500 km heeft gereden. Ons advies om een onderhoudsbeurt te geven ligt tussen de 1500 km tot 2000 km. 

BEER FIETSEN

Dé fietsspecialist voor Den Haag en wijde omstreken.
Wij zijn experts op het gebied van bakfietsen, transportfietsen, ouder-kind-tandems, stadsfietsen, toerfietsen, elektrische (bak-) fietsen, kinderfietsen en aangepaste fietsen.

OPENINGSTIJDEN

di t/m vrij 08:30 tot 17:30
za 09:00 tot 16:00
zo en ma gesloten


ADRES

Weimarstraat 31, 2562 GP Den Haag

NIEUWSBRIEF
top
Vakman in Den Haag en verre omstreken, van alle soorten fietsen, sinds 2003   |   ©2020 Beer Fietsen