x

Whatsapp


Heb je een vraag?
Stuur ons een appje!
070 392 3718
HOME > FIETSEN > Bedrijfsfiets

Bedrijfsfiets

(BAK)FIETS
Als eerst zou u kunnen bedenken waarvoor zouden wij de (bak)fiets willen gebruiken. Gaat het om spullen te vervoeren, rijden medewerkers vaak tussen verschillende kantoren of zijn er juist afspraken op locatie. Vaak is het hierbij ook mogelijk om een (bak)fiets te gebruiken, mits de afstand te overzien is, die al ruim groter wordt zodra het een E-(bak)fiets betreft. 

GEZOND
Op deze manier een frisse neus halen is ook nog eens erg gezond en leuk voor uw medewerker. Het voordeel daarbij is dat medewerkers er blij en gelukkig van kunnen worden wat de sfeer ten goede komt. Daarnaast is het bewezen dat fietsen een erg goede cardio is wat de kans op ziekte flink verkleint. 

RECLAME
Een (bak)fiets kan een goede reclame zijn voor uw bedrijf. Er zijn verschillende plekken waar eventueel u eigen bedrijfslogo geplaatst kan worden en het laat zien dat u als bedrijf op een duurzame manier te werk gaat. 

VLOTEN
Wilt u 1 (bak)fiets of meerdere het kan allemaal, verschillende fietsen of juist allemaal de zelfde. Het kan ons niet gek genoeg, we zullen meedenken in uw keuze en helpen met de fiets naar uw wens af te leveren. Vervolgens kunnen we u ook helpen met het onderhoud zodat de (bak)fietsen naar verwachting blijven rijden.

SERVICE
Naast dat wij de (bak)fietsen kunnen leveren hebben wij een uitstekende werkplaats waar we ook de (bak)fietsen goed kunnen onderhouden. Bij veel gebruik slijten de fietsen harder dan als er induvidueel op gereden wordt. Door regelmatige controle worden grote problemen van te voren voorzien en blijft u genieten van goed rijdende (bak)fietsen.

LEASE
Er zijn ook mogelijkheden om geheel ontzorgt te worden met bedrijfslease. Bij het leasen van (bak)fietsen krijgt u een volledig pakket, waarbij de (bak)fiets verzekerd is tegen diefstal en schade, reparatie vergoedingen worden meegenomen, pech hulp en aanschafing van de fiets om hoge investeringen te voorkomen. 

SFEERIMPRESSIE

top
Vakman in Den Haag en verre omstreken, van alle soorten fietsen, sinds 2003   |   ©2020 Beer Fietsen