Beer Fietsen |

Bakfiets

FAMILIE
Bakfietsen worden veel gebruikt door families, op een 2 wieler bakfiets kunnen vaak 2 tot 4 kinderen vervoerd worden. Een Trike bakfiets wordt vaker gebruikt en aangeschaft door kinderdagverblijven, hier kunnen 7 tot 9 kinderen in worden vervoerd. 

STAD
Om de kinderen naar school te brengen is dit het ideale vervoersmiddel in de stad. Geen files, bijna alle eenrichtingswegen kun je makkelijk doorheen met een 2 wiel bakfiets tegen de rijrichting in en de kinderen vinden het nog leuk ook. Doordat ze voor u zitten kunt u makkelijk nog wat vragen en ze kunnen mee doen met de verkeersregels. 

TWEEWIELER
Een bakfiets met 2 wielen heeft als voordeel dat deze erg wendbaar is en het fiets bijna als een gewone fiets. De bakfiets is alleen wat langer waardoor deze in het begin, vooral met wegrijden wat instabiel aanvoelt, maar dat went snel. We geven goede uitleg en helpen natuurlijk graag op weg. 

TRIKE
Een driewiel bakfiets wordt een nieuwe ervaring. Dit rijdt heel anders dan een gewone fiets, u stuurt namelijk niet met uw gewicht. U hebt een langere wen periode nodig dan met een tweewielerbakfiets, maar zodra u de spanning kan loslaten is dit ook een stevig goed vervoersmiddel waar u nog meer kinderen of spullen in kan vervoeren. 

Bedrijf?  
Een bakfiets is niet alleen bedoeld om kinderen in te vervoeren, zo is een bakfiets prima door een bedrijf te gebruiken, er zijn tal van mogelijkheden om spullen met een bakfiets te vervoeren. Naast spullen kunt u ook uw hond in de bakfiets vervoeren, Nihola heeft zelf een specifieke versie voor honden. Hierdoor kunt u wat makkelijker naar bijvoorbeeld een bos en daar samen met uw viervoeter een lekkere wandeling maken. 

PROBEREN
Het is goed om eerst een keer een bakfiets uit te proberen. Past de bakfiets trike wel bij mij of ga ik toch liever voor de tweewieler versie, is de hoogte voor mij geschikt, zitten alle accessoires erbij die ik graag wil. Uiteraard bent u welkom zodat we u hierbij kunnen helpen. 

BEER FIETSEN

Dé fietsspecialist voor Den Haag en wijde omstreken.
Wij zijn experts op het gebied van bakfietsen, transportfietsen, ouder-kind-tandems, stadsfietsen, toerfietsen, elektrische (bak-) fietsen, kinderfietsen en aangepaste fietsen.

OPENINGSTIJDEN

di t/m vrij 08:30 tot 17:30
za 09:00 tot 16:00
zo en ma gesloten


ADRES

Weimarstraat 31, 2562 GP Den Haag

NIEUWSBRIEF
top
Vakman in Den Haag en verre omstreken, van alle soorten fietsen, sinds 2003   |   ©2020 Beer Fietsen