Beer Fietsen | Verzekering

Verzekeringen

MOGELIJKHEDEN
Bij aanschaf van een nieuwe fiets is er een mogelijkheid om uw fiets te verzekeren tegen diefstal en dan wel diefstal schade combinatie. Het is ook mogelijk om een occasionfiets of een fiets die al ouder is te verzekeren tegen diefstal. 

AFSLUITEN
Wij kunnen in de winkel een verzekering direct voor u afsluiten, dit kunnen wij doen bij de ANWB, KingPolis of ENRA. Het voordeel van in de winkel afsluiten is dat de fiets direct verzekerd is en dat wij alles voor u regelen bij schade of bij diefstal. 

DIEFSTAL
Bij alleen een diefstal verzekering is de fiets in de meeste gevallen voor 3 jaar lang op nieuw waarde verzekerd. Dit houdt in mocht de fiets gestolen worden dan kunt u ter waarde van de aanschafprijs een zelfde of vergelijkbare fiets kopen, zonder hiervoor te betalen. Mocht de fiets weer gevonden worden zit hier ook vaak een vergoeding bij van de schade die gemaakt is aan de fiets, met een klein eigen risico bedrag. 

SCHADE
Heeft u een "casco" (diefstal en schade) verzekering dan hoeft u bij schade gevallen, op welke manier dan ook, alleen een kelin eigen risico bedrag te betalen. Schade kan komen door vallen met de fiets, maar ook door iemand anders die schade heeft gemaakt aan uw fiets maar geen briefje achter heeft gelaten om de kosten te vergoeden. 

GEMAK
Doordat u de verzekering bij ons in de winkel afsluit (kunnen) regelen wij alles met de verzekeraar. Als de fiets gestolen is doet u aangifte en komt u met de 2 orginele sleutels naar de winkel. Wij melden het bij de verzekering en in de tussentijd kunnen wij u helpen met het uitzoeken van een nieuwe fiets. Bij een schade geval moet er een passende offerte naar de verzekering, deze maken wij voor u en overleggen dit met de verzekeraar. Bij goedkeuring gaan wij de fiets voor u repararen. Uiteraard houden wij u zo goed mogelijk op de hoogte.

NIET VERZEKERD VIA BEER
In de meeste gevallen kunnen wij voor schade een passende offerte maken voor de verzekering tegen een kleine vergoeding. Deze kunt u dan zelf voorleggen bij de verzekeraar. U laat aan ons weten of de fiets dan wel of niet gemaakt moet worden. Als de fiets gerepareerd wordt komen de kosten voor de offerte te vervallen.

 

REVIEWS

BEER FIETSEN

Dé fietsspecialist voor Den Haag en wijde omstreken.
Wij zijn experts op het gebied van bakfietsen, transportfietsen, ouder-kind-tandems, stadsfietsen, toerfietsen, elektrische (bak-) fietsen, kinderfietsen en aangepaste fietsen.

OPENINGSTIJDEN

di t/m vrij 08:30 tot 17:30
za 09:00 tot 16:00
zo en ma gesloten


ADRES

Weimarstraat 31, 2562 GP Den Haag

NIEUWSBRIEF
top
Vakman in Den Haag en verre omstreken, van alle soorten fietsen, sinds 2003   |   ©2020 Beer Fietsen