Beer Fietsen | Verhuur

Verhuur

HUREN
We hebben een aantal fietsen, bakfietsen en ouder- kind-tandem voor de verhuur. Het verhuren van deze fietsen is beperkt mogelijk aangezien het niet een oneindige vloot van fietsen is ivm met de beperkte ruimte die wij hebben. Het beste wat u kan doen is dan ook vooraf informeren of er fietsen beschikbaar zijn en eventueel reserveren.

OPENINGSTIJDEN
Wij zijn niet iedere dag open om een fiets weer in ontvangst te nemen. Mocht u gebruik willen maken van de verhuur service houdt u hier dan rekening mee. U kunt bij ons een (bak) fiets huren voor 1 dag, weekend (zaterdag tot dinsdagochtend) of week. 

DAG
Wilt u graag een fiets voor een dag dan zien wij dat voor 24 uur gebruik maken van de fiets. Ofwel op onze openingsdagen (behalve zaterdag) haalt u de fiets op en de volgende dag levert u de fiets weer in. 

WEEKEND
Het verhuren voor een weekend rekenen wij van zaterdag (betreft het een demo model dan zaterdag tegen sluitingstijd 4 uur) tot dinsdagochtend. Dinsdagochtend zijn we weer om 8:30 open en kunt u de (bak) fiets retourneren

WEEK
Dit spreekt denk ik voorzich, u maakt gebruik van de (bak) fiets voor een volledige week en komt de fiets dus retouren op de 7e dag van gebruik. 

BORG
Voor het verhuren vragen wij om een contante borg, per (bak) fiets verschilt dit. Informeer eventueel al vooraf hoeveel wij verwachten dan scheelt een keer heen en weer rijden. 

RISICO
Het lenen van de fiets is op eigen risico, mocht u schade rijden of de fiets wordt gestolen staan wij in ons recht om de kosten hiervan bij u te verhalen. Informeer in de winkel vooraf de verhuur wat de vervang waarde is van de geleende (bak) fiets. 

REVIEWS

BEER FIETSEN

Dé fietsspecialist voor Den Haag en wijde omstreken.
Wij zijn experts op het gebied van bakfietsen, transportfietsen, ouder-kind-tandems, stadsfietsen, toerfietsen, elektrische (bak-) fietsen, kinderfietsen en aangepaste fietsen.

OPENINGSTIJDEN

di t/m vrij 08:30 tot 17:30
za 09:00 tot 16:00
zo en ma gesloten


ADRES

Weimarstraat 31, 2562 GP Den Haag

NIEUWSBRIEF
top
Vakman in Den Haag en verre omstreken, van alle soorten fietsen, sinds 2003   |   ©2020 Beer Fietsen