Beer Fietsen | Service & Advies

Service advies

INFORMATIE
Bij de aanschaf van een nieuwe fiets proberen wij u zo goed mogelijk te helpen en al uw vragen te beantwoorden. Door goed te luisteren adviseren wij u voor mogelijke fietsen die aansluiten bij uw eisen en wensen. 

REPARATIE
Naast een goed advies in de winkel is het ook belangrijk dat bij reparaties u niet voor onverwacht hoge kosten komt te staan. Vaak proberen we een grove schatting te maken vooraf gaant aan de reparatie. Mocht onze specialisten vaststellen dat er toch meer aan de hand is, wordt u gebeld over de kosten en overleggen wij wat de beste oplossing is voor uw fiets. Geef de monteurs ook zoveel mogelijk vrijheid, wegens een strakke planning. Elke dag is een wedstrijd om alle klussen weer af te ronden van de dag. 

HULP
Pech met de fiets is natuurlijk erg vervelend wij willen u dan ook altijd graag helpen. We houden al rekening met controlebeurten dat er ruimte overblijft voor noodgevallen. Dit is altijd riskant ook dan kan de planning vol lopen en zou het toch kunnen dat het een aantal dagen duurt voordat u weer kan fietsen. Heeft u een noodgeval kom dan met de fiets naar de winkel, we bekijken dan de situatie en wellicht kunnen we u al helpen, eventueel al bijvoorbeeld met een leenfiets. 

TUSSENDOOR
U bent altijd welkom bij ons om een zadel te stellen en of om te verwisselen. Ook het hoger zetten van een stuur kunnen we u vaak gelijk bij helpen. Op drukke momenten kan het zijn dat we even vragen om een kwartiertje zodat we alle klanten kunnen voorzien en de wachttijden zo kort mogelijk te houden. 

DRUK
Op sommige momenten van de dag is het erg druk in de winkel. Op dit soort tijdstippen proberen we iedereen zo goed mogelijk met de zelfde aandacht te helpen. Echter aandacht kost tijd en daarvoor vragen wij om uw begrip. Elke klant krijgt de zelfde aandacht zodat iedereen het juiste advies mee krijgt waarom gevraagd wordt. 

AFREKENEN
Klanten die verder geen vragen hebben maar iets kleins willen afrekenen, probeer een seintje te geven aan 1 van de winkel medewerkers. Dit kan vaak wel even tussendoor waar een gesprek wat langer duurt. 

REVIEWS

BEER FIETSEN

Dé fietsspecialist voor Den Haag en wijde omstreken.
Wij zijn experts op het gebied van bakfietsen, transportfietsen, ouder-kind-tandems, stadsfietsen, toerfietsen, elektrische (bak-) fietsen, kinderfietsen en aangepaste fietsen.

OPENINGSTIJDEN

di t/m vrij 08:30 tot 17:30
za 09:00 tot 16:00
zo en ma gesloten


ADRES

Weimarstraat 31, 2562 GP Den Haag

NIEUWSBRIEF
top
Vakman in Den Haag en verre omstreken, van alle soorten fietsen, sinds 2003   |   ©2020 Beer Fietsen