x

Whatsapp


Heb je een vraag?
Stuur ons een appje!
070 392 3718
HOME > WIE IS BEERFIETSEN > Ons team

Ons team

BEERTJES
Bij beerfietsen werken we met een team samen om een zo goed mogelijke service te kunnen verlenen. Elk beertje geeft op zijn eigen manier vulling, zo is de een goed in werkplaats de ander weer in de winkel. Het is een leuk team en vullen elkaar goed aan. 

HOOFDBEREN
Samen zijn Chris en Ad de hoofdberen van het bedrijf. Chris is met het idee gekomen in 2003 om meer te gaan doen met de bakfietsen, eind 2003 is hij hiermee aan de slag gegaan en rond 2009 is Ad er ook bij gekomen. Samen hebben ze de winkel gemaakt zo als die nu is en is Beer Fietsen een wel bekend begrip geworden in Den Haag en wijde omstreken.

HULPBEREN
Chris en Ad konden al snel de grote vraag niet aan en hebben hulpberen ingeschakeld om het bedrijf verder te helpen. Zo is het een variable team met fulltime en parttime mederwerkers. 

WINKELBEREN
In de winkel zal je vaak Chris, Ad, Guido, Margreet en Eva tegenkomen. Veel merken die wij verkopen, bieden de mogelijkheid om zelf uw fiets samen te stellen, om dit goed te doen hebben we veel kennis in huis zodat we op al uw vragen antwoord kunnen geven. 

REPARATIEBEREN
Naast de winkel bieden wij service aan met een goede werkplaats, hier zul je vaak Loekie, Jordy, Robert, Guido, Chris en Ad zien. Met alleen verkoop ben je geen goede winkel, fietsen moeten onderhouden worden en dat kan in een goede werkplaats. Hierdoor kunt u ook voor het onderhoudt terecht bij Beer Fietsen. 

BESTELBEREN
De winkel heeft een grote voorraad fietsen en onderdelen. Dit moet goed bijgehouden worden zodat alles door kan blijven gaan. Onze magazijnmedewerker houdt alles goed in de gaten, onze eigenvoorraad maar ook losse bestellingen van klanten en hier doet Guido weer op zijn beurt het in de gaten houden van fietsbestellingen. 

MERKEN

REVIEWS

Vakman in Den Haag en verre omstreken, van alle soorten fietsen, sinds 2003   |   ©2019 Beer Fietsen