Beer Fietsen | Team Beer Fietsen

Ons team

BEER Fietsen Team 
Bij Beer Fietsen werken we met een team samen om zo de beste service te kunnen verlenen. Elke medewerker is werkzaam en gespecialiseerd in zijn of haar eigen vakgebied. Zo is de een goed in de werkplaats en de ander weer in de winkel. Het is een leuk team dat elkaar aanvult. 

Ad & Chris 

Chris Beer en Ad Borsbom zijn compagnons van de prachtige fietsenzaak op de Weimarstraat 31. Uit liefde en passie voor de fiets is Chris in 2003 vanuit huis begonnen met Beer Fietsen, het huis werd te klein en destijds is de zaak verhuisd naar de Grote Pyr. De populariteit van de bakfiets was ongekend, de vraag naar bakfietsen en fietsen op maat werd groter. Vanaf 2009 is Ad aangesloten bij Beer Fietsen voor zijn kennis op het gebied van techniek en is de zaak gevestigd in de levendige Weimarstraat. Beer Fietsen een wel bekend begrip geworden als het gaat om bakfietsen, degelijke kwaliteit stadsfietsen, aangepaste fietsen en reparatie oplossingen in Den Haag en wijde omstreken. 

WINKEl Medewerkers 
In de winkel zal je vaak Chris, Ad en Eva tegenkomen. Veel merken die wij verkopen, bieden de mogelijkheid om zelf uw fiets samen te stellen, hiervoor hebben wij de nodige kennis is huis, zodat wij op de meeste vragen antwoord kunnen geven en oplossingen kunnen bieden. 

Bestellingen Beer Fietsen 
De winkel heeft een grote voorraad fietsen en onderdelen. Dit moet goed bijgehouden worden zodat alles volgens planning verloopt. Onze magazijnmedewerker Eelco heeft het overzicht over de bestellingen. Dit betreft onze eigen voorraad maar ook losse bestellingen van klanten.

Monteurs
Net zoals goed advies is het ook belangrijk om goede reparaties en onderhoud te kunnen bieden.
Naast de winkel bieden wij service aan met een werkplaats, hier zul je vaak Jordy, Freek en Eelco tegenkomen. Jordy van Luik is de chef werkplaats, hij is het eerste aanspreekpunt als het gaat om reparaties en onderhoud. Voor onderhoud kunt u het beste een afspraak maken of een keer langskomen. Wij maken het liefst van te voren een prijs indicatie zodat niemand voor verassingen komt te staan. 

 

REVIEWS

BEER FIETSEN

Dé fietsspecialist voor Den Haag en wijde omstreken.
Wij zijn experts op het gebied van bakfietsen, transportfietsen, ouder-kind-tandems, stadsfietsen, toerfietsen, elektrische (bak-) fietsen, kinderfietsen en aangepaste fietsen.

OPENINGSTIJDEN

di t/m vrij 08:30 tot 17:30
za 09:00 tot 16:00
zo en ma gesloten


ADRES

Weimarstraat 31, 2562 GP Den Haag

NIEUWSBRIEF
top
Vakman in Den Haag en verre omstreken, van alle soorten fietsen, sinds 2003   |   ©2020 Beer Fietsen