Beer Fietsen | Team Beer Fietsen

Ons team

BEER Fietsen Team 
Bij Beer Fietsen werken we met een team samen om zo de beste service te kunnen verlenen. Elke medewerker is werkzaam en gespecialiseerd in zijn of haar eigen vakgebied. Zo is de een goed in de werkplaats en de ander weer in de winkel. Het is een leuk team dat elkaar aanvult. 

Ad & Chris 
De eigenaren van Beer Fietsen zijn Chris Beer en Ad Borsboom. Chris is met Beer Fietsen begonnen in 2003, toen introduceerde hij de bakfietsen in Den Haag. Sinds 2009 is Ad compagnon en zijn zij de eigenaren van Beer Fietsen. Samen hebben ze de winkel gemaakt zo als die nu is en is Beer Fietsen een wel bekend begrip geworden als het gaat om bakfietsen, degelijke kwaliteit stadsfietsen, aangepaste fietsen en reparatie oplossingen in Den Haag en wijde omstreken. 

WINKEl Medewerkers 
In de winkel zal je vaak Chris, Ad, Guido, en Eva tegenkomen. Veel merken die wij verkopen, bieden de mogelijkheid om zelf uw fiets samen te stellen, hiervoor hebben wij de nodige kennis is huis, zodat wij op de meeste vragen antwoord kunnen geven en oplossingen kunnen bieden. 

Bestellingen Beer Fietsen 
De winkel heeft een grote voorraad fietsen en onderdelen. Dit moet goed bijgehouden worden zodat alles volgens planning verloopt. Onze magazijnmedewerker Eelco heeft het overzicht over de bestellingen. Dit betreft onze eigen voorraad maar ook losse bestellingen van klanten. Guido houdt op zijn beurt het overzicht omtrent de fietsbestellingen. 

Monteurs
Net zoals goed advies is het ook belangrijk om goede reparaties en onderhoud te kunnen bieden.
Naast de winkel bieden wij service aan met een werkplaats, hier zul je vaak Loeky, Jordy, Guido, Chris en Ad zien. Loeky Hendriksen is de chef werkplaats, hij is het eerste aanspreekpunt als het gaat om reparaties en onderhoud. In onze werkplaats bieden wij onderhoud en reparaties aan. Hiervoor kunt u het beste een afspraak maken of een keer langskomen. Wij maken het liefst van te voren een prijs indicatie zodat niemand voor verassingen komt te staan. 

 

REVIEWS

BEER FIETSEN

Dé fietsspecialist voor Den Haag en wijde omstreken.
Wij zijn experts op het gebied van bakfietsen, transportfietsen, ouder-kind-tandems, stadsfietsen, toerfietsen, elektrische (bak-) fietsen, kinderfietsen en aangepaste fietsen.

OPENINGSTIJDEN

di t/m vrij 08:30 tot 17:30
za 09:00 tot 16:00
zo en ma gesloten


ADRES

Weimarstraat 31, 2562 GP Den Haag

NIEUWSBRIEF
top
Vakman in Den Haag en verre omstreken, van alle soorten fietsen, sinds 2003   |   ©2020 Beer Fietsen