HOME > WIE IS BEERFIETSEN > Leasen

Leasen

COMPLEET
Bij het leasen van de E-fiets neemt u een compleet pakket af, een nieuwe E-fiets, onderhoud en de E-fiets is verzekerd voor diefstal. Hiervoor kunt u een contract van 4 jaar aangaan met de mogelijkheid om na 3 jaar om te ruilen voor dan het nieuwste van het nieuwste. 

EXTERNE PARTIJ
Wij werken samen met Bovag Lease waar wij voor u een lease contract kunnen opnemen. U wordt bijna compeet ontzorgd, zelf houdt u alleen in de gaten dat de fiets voor regelmatige controle bij ons in de werkplaats aangeboden wordt. De kosten van de reparatie's/onderhoud zijn voor Viets en Go. Kijk voor de voorwaarden op Bovag Lease

AANVRAGEN
Wij gaan samen met u kijken naar een geschikte E-fiets die u eventueel via Viets en Go wilt leasen. Vervolgens vragen wij een offerte aan, zodra wij deze ontvangen nemen we weer contact met u op om deze door te nemen. Als u akkoord geeft gaan we alles in gang zetten om de fiets te leveren en wordt de offerte omgezet. Na wat krabbels bent u in het bezit van de uitgezochte E-fiets. 

TOTAAL PAKKET
U betaald niet alleen de fiets in het maandbedrag, ook worden kosten meegenomen als de waarde van alle reparaties, inclusief volledig herstel aan de fiets bij schade en bij diefstal een nieuwe fiets zonder extra kosten, pech onderweg hulp, accu garantie, mogelijkheid voor omruilen na 3 jaar. 

VOORDELEN
U hoeft geen grote investering te doen, deze betaald u terug met een vast bedrag per maand.
100% garantie op de accu en de fiets.
Pech onderweg service, direct een vervangende fiets.
Na 3 jaar mogelijkheid tot inruil. 
Geen eigen risico bij diefstal. 
Ontzorging geen reparatie onderhoudskosten. 
Altijd rijden op de nieuwste fiets. 

Bovag lease

MERKEN

REVIEWS

top
Vakman in Den Haag en verre omstreken, van alle soorten fietsen, sinds 2003   |   ©2020 Beer Fietsen