Beer Fietsen | Garantie

Garantie

Hoe en Wat
Naast de wettelijke vastgestelde garantie, geven de meeste fabrikanten ook fabrieksgarantie. De fabrieksgarantie is een aanvulling op de wettelijke garanite die u al heeft. De fabrieksgarantie is vast gelegd door de fabrikant zelf en kan dus verschillen per fietsmerk. Soms is het ook mogelijk extra garantie bij te kopen. 

Fabrieksgarantie
Bij de meeste merken krijgt u fabrieksgarantie met uitzondering op slijtage delen. Mocht u een lekke band krijgen doordat er een productie fout in de band of velg zitten valt dit echter wel weer onder de fabrieksgarantie. Per geval moet hier goed naar gekeken worden, dit doen wij altijd in overleg met de fabrikant. 

EXtra garantie kopen
Op alle E-Fietsen kunt u een verlenging van 3 jaar op de fabrieksgarantie afsluiten voor een kleine vergoeding. De garantie geldt net als de fabrieksgarantie niet op de slijtage onderdelen, maar wel op de fabrieksdefecten dit geldt ook voor de elektrische onderdelen als motor en accu. 

Losse producten
Op losse producten die u aanschaft in de winkel geldt de wettelijke garantie, het kan zijn dat losse producten ook een fabrieksgarantie hebben deze worden meegeleverd bij het product hier staat eventuele aanvullende garantie voorwaarden in vanuit de fabrikant. 

GARANTIEVERZOEK
Heeft u een klacht over een aangeschaft product neem dan ten alle tijden de kassabon en het product mee naar de winkel. Elk garantie verzoek is anders en moet er dus goed gekeken worden wat het probleem is en wat hiervan de oorzaak is. Vaak overleggen we dan met de fabrikant zodat we tot een goede oplossing kunnen komen. 

OPLOSSEND DENKEN
Uiteindelijk is er een oplossing voor alle problemen die we tegenkomen. Daarom denken wij liever niet in problemen maar in oplossingen. 

REVIEWS

BEER FIETSEN

Dé fietsspecialist voor Den Haag en wijde omstreken.
Wij zijn experts op het gebied van bakfietsen, transportfietsen, ouder-kind-tandems, stadsfietsen, toerfietsen, elektrische (bak-) fietsen, kinderfietsen en aangepaste fietsen.

OPENINGSTIJDEN

di t/m vrij 08:30 tot 17:30
za 09:00 tot 16:00
zo en ma gesloten


ADRES

Weimarstraat 31, 2562 GP Den Haag

NIEUWSBRIEF
top
Vakman in Den Haag en verre omstreken, van alle soorten fietsen, sinds 2003   |   ©2020 Beer Fietsen