Beer Fietsen | Fietsplannen

Fietsplannen

WOON-WERK
Bedrijven konden voorheen voor u een fietsplan afsluiten waardoor u een belasting voordeel had. Tegenwoordig kan u gebruik maken van Werkkostenregeling. Het fietsenplan is bedacht om het woon werk verkeer te promoten. Bedrijfen maken vaak nog steeds gebruik van zo'n regeling, vraag dit bij uw werkgever na. 

WERKKOSTENREGELING
Sinds 1 januari 2015 is er een werkkostenregeling, hiermee kunt u ook uw fiets terug betalen van uw bruto salaris. Vraag dit ook eerst na bij uw werkgever of u hier gebruik van kan maken. 

NFP - BFN
Sommige bedrijven maken nog gebruik van "Nationale Fiets Projecten" of "Bedrijfsfietsen Nederland". We werken hier gewoon aan mee en kunnen samen met u een fiets op deze manier bestellen. Mocht u gebruik kunnen maken van het NFP of BFN laat het dan direct even weten. 

VOORSCHIETEN
Sommige bedrijven werken nu met voorschieten. U betaald de fiets in de winkel volledig, de factuur dient u in bij uw opdrachtgever en zij zorgen dat u uw geld terug krijgt en dat er maandelijks van het bruto salaris een gedeelte voor de fiets wordt afgeschreven. 

BEDRIJF BETAALD
Het kan ook zo zijn dat bedrijven de fiets betalen bijv. doormiddel van een bankoverschrijving. Zij zullen dan verder alles met u regelen dat u uw fiets afbetaald van het bruto salaris. 

ALLE GEVALLEN
Wij weten niet hoe uw werkgever het fietsplan aangeleverd wil krijgen, vraag dit alvast na zodat wij u in de winkel al op de juiste manier kunnen helpen. Vraagt u ook meteen na tot welk bedrag u mag besteden en of de verzekering meegenomen mag worden. Soms worden er ook nog asseccoires vergoed. 

REVIEWS

BEER FIETSEN

Dé fietsspecialist voor Den Haag en wijde omstreken.
Wij zijn experts op het gebied van bakfietsen, transportfietsen, ouder-kind-tandems, stadsfietsen, toerfietsen, elektrische (bak-) fietsen, kinderfietsen en aangepaste fietsen.

OPENINGSTIJDEN

di t/m vrij 08:30 tot 17:30
za 09:00 tot 16:00
zo en ma gesloten


ADRES

Weimarstraat 31, 2562 GP Den Haag

NIEUWSBRIEF
top
Vakman in Den Haag en verre omstreken, van alle soorten fietsen, sinds 2003   |   ©2020 Beer Fietsen