Beer Fietsen | B2B

B2B

MAATWERK
Bij Beer Fietsen werken we al samen met merken die maatwerk leveren. Hierdoor kan een (bak) fiets op maat worden geleverd die voldoet aan de eisen en wensen die u heeft. Naast de fiets helpen we u ook graag verder met het eventueel plaatsen van een bedrijfslogo of slogan. 

SERVICE
Naast het specialistische werk van het samenstellen van een bedrijfsfiets kunnen wij ook een goede service aanbieden in onze werkplaats. Om een fiets bedrijf zeker te houden is onderhoud erg belangerijk. Biedt uw bedrijfsfiets dan op vaste regelmaat aan ter controle, zo blijft u genieten van een goed rijdende fiets.

WAAROM EEN (BAK)FIETS
Het gemak van een fiets in de stad is vele male groter dan een auto, daarnaast is het goedkoper en vaak bent u net zo snel (of sneller) op de andere locatie. Vervoerd u veel grote producten dan zijn er mogelijkheden met verschillende trikes waar grote laadruimte in zit. 

GROEN
Niet alleen bent u goedkoper uit met een fiets, maar het is ook nog eens beter voor het milieu dan een auto. Een extra mooi argument om meer uitstraling te geven aan uw groene ondernemening. 

ACTIEF
Fietsen is gezond dat weet iedereen, door veel te fietsen blijven medewerkers fit en gezond. Het verminderd stress en verbeterd je weerstand. Het is goed voor je hersenen wat zorgt voor meer scherpte, helderheid en een beter geheugen. Maak u zelf en u medewerkers blij door meer te gaan fietsen. 

WISSELFIETSEN
Wilt u 1 fiets voor meerdere medewerkers inzetten dan zijn daar ook goede mogelijkheden voor. Vaak wordt er dan voor robuuste sterke frame's gekozen met onderdelen die niet snel kapot kunnen gaan. Doormiddel van snelsluitingen kunnen zadels makkelijk hoger of lager gezet worden.

REVIEWS

BEER FIETSEN

Dé fietsspecialist voor Den Haag en wijde omstreken.
Wij zijn experts op het gebied van bakfietsen, transportfietsen, ouder-kind-tandems, stadsfietsen, toerfietsen, elektrische (bak-) fietsen, kinderfietsen en aangepaste fietsen.

OPENINGSTIJDEN

di t/m vrij 08:30 tot 17:30
za 09:00 tot 16:00
zo en ma gesloten


ADRES

Weimarstraat 31, 2562 GP Den Haag

NIEUWSBRIEF
top
Vakman in Den Haag en verre omstreken, van alle soorten fietsen, sinds 2003   |   ©2020 Beer Fietsen