Beer Fietsen | Contact

CONTACT


OPENINGSTIJDEN

di t/m vrij 08:30 tot 17:30
za 09:00 tot 16:00
zo en ma gesloten


ADRES
Weimarstraat 31,
2562 GP Den Haag
070 392 3718
Info@BeerFietsen.nl


 

Corona
Wegens de vele klanten die op bezoek komen en de vele reparatie's, hebben wij helaas niet altijd de tijd om de telefoon op te nemen. Graag verzoeken wij dat u via een andere manier contact met ons zoekt, dan wel email of via What's-app en bij haast een bezoek aan de winkel. Door de drukte kan  het dan ook even duren voordat wij een antwoord kunnen geven via deze andere media kanalen. 

Parkeren
De Weimarstraat is met de auto te bereiken, plan hier al uw route met de auto. Het is een 1 richtingsverkeer vanaf het Regentesseplein richting het Koningsplein. Op nummer 31 aan de linker zijde kunt u ons vinden. Let op in de Weimarstraat is het betaald parkeren. 

Openbaar vervoer
Via openbaar vervoer zijn wij ook goed bereikbaar. Vanaf station Holland Spoor stapt u via tram 11 uit op halt Weimarstraat, met 3 minuten lopen bent u in de winkel. Reist u via station Den Haag Centraal kunt u met tram 3 tot halte Conradkade. Vandaar uit is het nog 5 minuten lopen naar de winkel. Plan hier al uw route met het OV.

FIETSEN
Komt u met de fiets dan maakt het niet uit van welke kant u komt. Graag vragen wij u wel om de (bak)fiets zoveel mogelijk aan de zijkanten van de stoep te parkeren zodat voetgangers niet gehinderd worden. Hier ook de route voor met de fiets

Meer weten?

Wilt u een reparatie in plannen gebruik dan het reparatieformulier
Gebruik voor overige vragen en/of opmerkingen het onderstaande formulier. Wij nemen dan spoedig contact met u op.


BEER FIETSEN

Dé fietsspecialist voor Den Haag en wijde omstreken.
Wij zijn experts op het gebied van bakfietsen, transportfietsen, ouder-kind-tandems, stadsfietsen, toerfietsen, elektrische (bak-) fietsen, kinderfietsen en aangepaste fietsen.

OPENINGSTIJDEN

di t/m vrij 08:30 tot 17:30
za 09:00 tot 16:00
zo en ma gesloten


ADRES

Weimarstraat 31, 2562 GP Den Haag

NIEUWSBRIEF
top
Vakman in Den Haag en verre omstreken, van alle soorten fietsen, sinds 2003   |   ©2020 Beer Fietsen