Beer Fietsen | Fietstassen

Fietstassen


Fietstassen zijn er in een hoop verschillende soorten en maten met allemaal hun eigen toepassing. Zo heeft iemand die dagelijks naar woon werk gaat een andere tas nodig dan iemand die iedere week met de fiets boodschappen gaat doen. Daarnaast zijn er ook een hoop verschillende merken. In de winkel hebben we een kleine selectie gemaakt met merken wat wij veel verkopen. Op verzoek kunnen we uiteraard ook een tas op bestelling voor u doen. 

COMMUTER - VAKANTIEGANGER
Dit zijn vaak tassen die makkelijk op de fiets gezet en eraf gehaald moeten worden. De toploper bij ons in de winkel op dit vlak zijn de tassen van Ortlieb. Deze tassen zijn namelijk 100% waterdicht en daar geven ze nog 5 jaar garantie op ook. De tassen zijn met een handbeweging op de fiets te (de-)monteren en zien er stijlvol uit waardoor de tas op het kantoor ook niet misstaat. Vaak hebben de tassen ook een schouderband waardoor de tas ook makkelijk mee te nemen is als u niet met de fiets op pad gaat. 

BOODSCHAPPEN
Veel mensen gebruiken een fiets om dagelijks wisselende spullen in de vervoeren. Hierbij is het vaak handig als een tas vast op de fiets gemonteerd zit, zo zet je snel je boodschappentas in de fietstas. Thuis aangekomen spullen mee naar binnen en de fiets staat weer klaar voor de volgende rit. 

STUURTASSEN
Aan het stuur is het ook vaak mogelijk voor een klein tasje te plaatsen. Dit tasje is handig voor al uw dagelijkse spullen denk aan uw portomonee en telefoon. Je hebt namelijk altijd zicht op deze tas. Sommige tasjes hebben zelf aan de boven zijde mogelijkheden om je navigatie computer of kaarten (kaartenboekje) kwijt te kunnen. Zo raak je nooit meer de weg kwijt. 

NOODTASJE
Frame en zadel tasjes zijn vaak makkelijk voor de nood gevallen. Zo kun je hier een plaksetje, een multitool, reserve binnenband en soms zelf een pomp (hier is meestal een houder bij voor onder de bidonhouder) in kwijt. Lekker makkelijk dus, bij pech onderweg helpt u uw zelf snel uit de brand. 

MERKEN
Ortlieb
SKS

BEER FIETSEN

Dé fietsspecialist voor Den Haag en wijde omstreken.
Wij zijn experts op het gebied van bakfietsen, transportfietsen, ouder-kind-tandems, stadsfietsen, toerfietsen, elektrische (bak-) fietsen, kinderfietsen en aangepaste fietsen.

OPENINGSTIJDEN

di t/m vrij 08:30 tot 17:30
za 09:00 tot 16:00
zo en ma gesloten


ADRES

Weimarstraat 31, 2562 GP Den Haag

NIEUWSBRIEF
top
Vakman in Den Haag en verre omstreken, van alle soorten fietsen, sinds 2003   |   ©2020 Beer Fietsen