Beer Fietsen | Sloten en beveiliging

Sloten en Beveiliging


Heeft u net een nieuwe fiets of een occassion aangeschaft dan wilt u deze vast beschermen zodat de fiets niet gestolen wordt. Er zijn veel verschillende soorten sloten en elk heeft zijn eigen voor / nadeel. Als u de fiets wilt verzekeren moet het slot aan een ART** keuring voldoen. Het maakt hierbij niet uit welk type slot als die maar deze keuring heeft, het keurmerk is ook altijd op het slot terug te vinden.

RINGSLOTEN
Ringsloten zijn in Nederland erg populair en worden op veel fietsen gemonteerd. Vaak is een gemonteerd ringslot bij een nieuwe fiets ART** gekeurt en dus voor een verzekering voldoende. Maar let op er zijn ook goedkopere modelen die niet de keuring hebben doorstaan. 

KETTINGSLOTEN
Naast de ringsloten zijn kettingsloten erg gewild in Nederland. Met een kettingslot zet je namelijk de fiets makkelijk vast aan een een fietsnietje of en andere paal/boom. Dit voorkomt dat een potentiele dief de fiets niet zomaar in een busje kan zetten die zich dan later wel zorgen maakt over de sloten. Kettingsloten worden zwaarder naar hoe veiliger het slot is maar ook hoe langer een ketting is. 

BEUGEL / BORDO
Vaak zijn dit wat lichtere sloten maar geven minder ruimte om de fiets dan vast te zetten aan een nietje. Door de constructie van deze sloten zijn het wel een van de sterke sloten die er zijn. Hiervan zijn somige beugels ART** gekeurt. 

MUURBEUGEL
Naast beveiliging voor de fiets zelf zijn er ook beugels beschikbaar die je thuis op je buitenmuur kunt bevestiging. Dit zijn stevige beugels die met goede borgpennen wordt vastgezet. Hier kun je dan een ketting of beugel slot doorheen halen zodat de fiets goed op slot staat. 

Accu slot 
Vaker en vaker horen wij dat accu's gestolen worden uit fietsen. Voor de UA is er nu een slot beschikbaar "Lockride". Hiermee wordt de accu extra beveiligd en zo de kans op diefstal aanzienlijk verkleint. 

MERKEN
ABUS
LOCKRIDE

BEER FIETSEN

Dé fietsspecialist voor Den Haag en wijde omstreken.
Wij zijn experts op het gebied van bakfietsen, transportfietsen, ouder-kind-tandems, stadsfietsen, toerfietsen, elektrische (bak-) fietsen, kinderfietsen en aangepaste fietsen.

OPENINGSTIJDEN

di t/m vrij 08:30 tot 17:30
za 09:00 tot 16:00
zo en ma gesloten


ADRES

Weimarstraat 31, 2562 GP Den Haag

NIEUWSBRIEF
top
Vakman in Den Haag en verre omstreken, van alle soorten fietsen, sinds 2003   |   ©2020 Beer Fietsen