Beer Fietsen | Navigatie - Telefoon

Navigatie - Telefoon


Sinds 1 juli 2019 mag u geen elektronische apparaten vasthouden tijdens het fietsen. Het beluisteren van muziek en hadsfree bellen is wel toegestaan. U mag de telefoon of navigatie op uw stuur bevestigen in een houder en ook bedienen bijv. om de omleiding van de navigatie te accepteren.  

Telefoon
U kunt uw telefoon dus handsfree bedienen terwijl deze in de broekzak zit. Maar met een houder kan de telefoon ook goed stevig op het stuur gemonteerd worden. Je zou de telefoon dan ook kunnen gebruiken bijv. voor navigatie of voor het loggen van uw sportieve rit. Er zijn veel verschillende appjes aanwezig om routes te plannen en of je sportactiviteit te loggen. 

NAVIGATIE
Naast uw eigen telefoon zijn er ook navigatie computers zoals bijv. van Garmin. Het voordeel van zo'n apparaat te gebruiken is dat de batterij geschikt is gemaakt om langer mee te gaan tot dat deze weer moet worden opgeladen. Waar een telefoon bij constant gebruik tot een uur of 2 meegaat, gaan de navigatiecomputers afhankelijk van het model tot wel 24 uur mee. 

Garmin Authorized Installer

VEILIG OP DE FIETS
Door de elektronische apparatuur te monteren op het stuur, kunt u zich goed focussen op het verkeer. Blijf ook op het verkeer letten en zorg ervoor dat u geen gevaar bent voor u zelf en andere weggebruikers. 

MERKEN
Garmin
SKS
Topeak

BEER FIETSEN

Dé fietsspecialist voor Den Haag en wijde omstreken.
Wij zijn experts op het gebied van bakfietsen, transportfietsen, ouder-kind-tandems, stadsfietsen, toerfietsen, elektrische (bak-) fietsen, kinderfietsen en aangepaste fietsen.

OPENINGSTIJDEN

di t/m vrij 08:30 tot 17:30
za 09:00 tot 16:00
zo en ma gesloten


ADRES

Weimarstraat 31, 2562 GP Den Haag

NIEUWSBRIEF
top
Vakman in Den Haag en verre omstreken, van alle soorten fietsen, sinds 2003   |   ©2020 Beer Fietsen