Beer Fietsen | Kinderzitjes

Kinderzitjes & Accessoires


Om kinderen te vervoeren op een fiets zijn er een hoop kinderzitjes beschikbaar, aan de voorzijde van de fiets en aan de achterzijde. Op een gegeven moment zullen ze zelf ook meer gaan fietsen en zullen ook zij nog een tasje of misschien wel kratje willen. Hiervoor hebben wij ook verschillende mogelijkheden in de winkel. 

KINDERZITJES
Een voorzitje is voor de allerkleinste hier kunnen ze in vanaf ongeveer 1 jaar, tot ze +/- 15kg wegen. Daarna kunnen ze goed zelf zitten en zullen niet meer inslaap vallen dan kunnen ze plaats nemen in een achterzitje met 3 of 5 punts gordel. Deze zitjes zijn vaak geschikt tot +/- 25 kg. Daarna is er nog een mogelijkheid met een junior zitje, hier zit alleen een heupgordel op waardoor het kindje wel zelf goed balans moet houden. Voor de achterzitjes tenzij een zadelbuisbevestiging wordt gebruikt, adviseren wij een stale drager. 

KLEINZADELTJE
In het straatbeeld ziet u wel vaker een zadeltje aan de voorzijde terug komen. Dit is niet altijd mogelijk op elke fiets. Azor heeft voor zijn fietsen een eigensysteem gemaakt waardoor het op veel Azor frames mogelijk is (dus ook niet allemaal). Er zijn ook een aantal universele zadeltjes maar uit ervaring blijkt dat het niet zo universeel is als ze doen laten blijken. Vraag het na in de winkel of uw fiets geschikt is voor dit soort zadeltjes. 

VOOR DE KLEINTJES
Naast een leuk aanbod kinderfietsen hebben wij ook wat leuke accessoires voor de kleintje. Denk aan belletjes, tasjes, en kleine kratjes. Als ze al wat ouder zijn hebben we adaptors om de schooltas goed mee te nemen. En mocht het niet op de fiets zitten dan kunnen wij een passende verlichtingset, standaard en of van een bagagedrager voorzien. Verlichting is natuurlijk een belangrijke als ze al zelf met de fiets naar school gaan dit zeker in de donkere maanden van het jaar. 


MERKEN
Urban iki
Bobike
Yepp

BEER FIETSEN

Dé fietsspecialist voor Den Haag en wijde omstreken.
Wij zijn experts op het gebied van bakfietsen, transportfietsen, ouder-kind-tandems, stadsfietsen, toerfietsen, elektrische (bak-) fietsen, kinderfietsen en aangepaste fietsen.

OPENINGSTIJDEN

di t/m vrij 08:30 tot 17:30
za 09:00 tot 16:00
zo en ma gesloten


ADRES

Weimarstraat 31, 2562 GP Den Haag

NIEUWSBRIEF
top
Vakman in Den Haag en verre omstreken, van alle soorten fietsen, sinds 2003   |   ©2020 Beer Fietsen