Beer Fietsen | Gereedschap

Gereedschap


Veel kleine werkzaamheden zijn vaak voor de doe het zelver al te doen met imbus- en steek/ring-sleutels. Voor sommige onderdelen heb je speciaal gereedschap voor nodig wat niet snel gevonden zal worden bij een bouwmarkt. Hiervan hebben wij niet alles op voorraad maar kunnen u er wel bij helpen het juiste gereedschap te vinden. Bent u juist op zoek naar een noodsetje dan kunnen wij u ook verder helpen. 

NOODTOOLS
Als u onderweg bent wilt u liever geen pech, echter kan het toch eens voorkomen dat u naast de weg geparkeerd staat met bijv. een gebroken ketting. Dan voor het snel oplossen heeft u toch speciaal gereedschap nodig. Er zijn vaak kleine tooltjes beschikbaar met meerdere functie's, bijv. een complete imbusset en een kettingpons in een. Zo'n tooltje kun je dan weer bewaren in bijv een zadeltasje

DOE HET ZELF
Een fiets is niet per defenitie makkelijk om aan te sleutelen. Het foutief monteren van onderdelen kan lijden tot grotere schade. Bent u niet zeker van uw zaak, schakel dan hulp in of maak een afspraak voor reparatie. Mocht u het toch zelf doen zorg voor het juiste gereedschap. Wij vertellen graag over fietsen en helpen u ook graag op weg. 

MERKEN
SKS
CONTEC
ParkTools

BEER FIETSEN

Dé fietsspecialist voor Den Haag en wijde omstreken.
Wij zijn experts op het gebied van bakfietsen, transportfietsen, ouder-kind-tandems, stadsfietsen, toerfietsen, elektrische (bak-) fietsen, kinderfietsen en aangepaste fietsen.

OPENINGSTIJDEN

di t/m vrij 08:30 tot 17:30
za 09:00 tot 16:00
zo en ma gesloten


ADRES

Weimarstraat 31, 2562 GP Den Haag

NIEUWSBRIEF
top
Vakman in Den Haag en verre omstreken, van alle soorten fietsen, sinds 2003   |   ©2020 Beer Fietsen