Beer Fietsen | Banden

Banden


Op wat enkele fietsen na zit er op elke fiets een buiten en binnenband gemonteerd. De binnenband wordt gevuld met lucht, als u een platteband heeft dan heeft dit altijd te maken met de binnenband. De buitenband heeft als functie de binnenband te beschermen, doordat deze contact heeft met de weg slijt de buitenband langzaam weg.  

LEKKE BAND
Een lekke band betekend dat de binnenband kapot is gegaan of dat het ventiel niet goed dicht zit. Zelf kunt u al gemakkelijk controleren of het ventiel nog goed zit en door proberen er lucht in te pompen kunt u zien of de band nog heel is. Mocht de binnenband toch weer leeg lopen in een paar (of direct) dagen kan het zijn dat er een klein gaatje in de binnenband zit. Deze kunt u dan plakken (of de fiets afgeven) of de binnenband vervangen. Gaat u zelf aan de slag controleer dan altijd goed de buitenband of er niet iets scherps in zit. 

BUITENBANDEN
Er zijn veel verschillende soorten buitenbanden. In ons assortiment hebben we vooral de Banden van Schwalbe. Zij hebben een goede serie banden van wat dunner (goedkoper) tot hele dikke banden (duurder) maar deze dikkere band geeft dan weer veel meer protectie van scherpe onderdeeltjes die op straat kunnen liggen. Zij hebben ook een goede range aan verschillende maten. 

MERKEN
Schwalbe
Continental
Impac

BEER FIETSEN

Dé fietsspecialist voor Den Haag en wijde omstreken.
Wij zijn experts op het gebied van bakfietsen, transportfietsen, ouder-kind-tandems, stadsfietsen, toerfietsen, elektrische (bak-) fietsen, kinderfietsen en aangepaste fietsen.

OPENINGSTIJDEN

di t/m vrij 08:30 tot 17:30
za 09:00 tot 16:00
zo en ma gesloten


ADRES

Weimarstraat 31, 2562 GP Den Haag

NIEUWSBRIEF
top
Vakman in Den Haag en verre omstreken, van alle soorten fietsen, sinds 2003   |   ©2020 Beer Fietsen