Beer Fietsen | Accessoires

ACCESSOIRES

mogelijkheden
Voor de fiets zijn er veel verschillende accessoires te verkrijgen. Er zijn veel meer artikelen dan dat wij in de winkel aan u kunnen laten zien. In de winkel hebben we dan ook een selectie gemaakt van de vele verschillende assessoires, maar mocht u toch iets anders zoeken dan kunnen we ook accessoires voor u bestellen.  

PASSEN & METEN
Niet alle accessoires zullen geschikt zijn om op uw fiets te monteren, er bestaat ook een kans dat bepaalde combinaties van verschillende accessoires niet goed bij elkaar te gebruiken zijn. Wij kunnen u hier goed over adviseren en helpen u dan ook graag verder met wat de  meest praktische en veilige mogelijkheden zijn. Een voorbeeld is fietstassen in combinatie met een achterkinderzitje? Wat voor bagagedrager etc.. 

 

COMBINATIE FIETSPLAN
Vaak is het mogelijk om bij een fietsplan ook een accessoires vergoeding te krijgen die u via uw brutoloon terug betaald. Dit hangt wel al van uw werkgever wat voor mogelijkheden zij hierin bieden. Wij werken mee met alle mogelijke fietsplannen die er zijn. 

BEER FIETSEN

Dé fietsspecialist voor Den Haag en wijde omstreken.
Wij zijn experts op het gebied van bakfietsen, transportfietsen, ouder-kind-tandems, stadsfietsen, toerfietsen, elektrische (bak-) fietsen, kinderfietsen en aangepaste fietsen.

OPENINGSTIJDEN

di t/m vrij 08:30 tot 17:30
za 09:00 tot 16:00
zo en ma gesloten


ADRES

Weimarstraat 31, 2562 GP Den Haag

NIEUWSBRIEF
top
Vakman in Den Haag en verre omstreken, van alle soorten fietsen, sinds 2003   |   ©2020 Beer Fietsen